kommer sakna dig. saknar dig redan fina.


finast.


Till Jonathan

Jag hatar att vara ifrån den personen man älskar. Att inte kunna få en kyss i just den sekunden. Att stå på ett tåg och se sin kille stå på perrongen. Att ge honom flera kyssar och invänta att dörrarna ska stängas, kanske hoppas på att tåget är försenat, att något ska komma emellan. Tanken av att vilja gå av tåget och bara slänga sig i hans armar, känna hans händer runt min midja. Blunda och leka att man är med i en film, i en scen där en pojke snurrar med tjejen i hans händer, hennes kjol fladdrar och dom skrattar och kysser varandra. Jag hade hoppats på att inte få behöva lida mig igenom den här processen en gång till. Jag har fått världens finaste och den här gången är det på riktigt. Det handlar om oss. Trots smärtan när jag lämnar honom är jag lycklig varje sekund jag har honom. Varje sekund jag kan ligga i sängen och tänka på vilken fin gåva som skänkts mig. Jag berättade för honom igår att han var som en av mina barndomsdrömmar. Ni vet de drömmar man hade när man var liten. När man drömde att man fick en hundvalp och hur förtvivlad och ledsen man blev när man vaknade upp och insåg att inget av det man vart med om var verklighet. Han ger mig den där hundvalpen, han får den att bli verklighet. Han är ingen dröm, han är en sann dröm, verklig, och jag kan ta på honom.

Långt innan jag träffade honom umgicks jag väldigt mycket med min syster, och speciellt min syster hade en svår period. Jag brukade säga till henne något i stil med det här ”jag ser framemot att få träffa den person som är gjord för mig, det är ingen idé att gå runt och vara ledsen för en person som har krossat ens hjärta, hur klyshigt det än låter, tänk på hur många fina minnen du och den personen kommer att skapa tillsammans, hur lycklig du kommer vara och tänka att hur kunde jag vara så dum och gå och vara ledsen över honom, när jag nu har den här personen, något ännu vackrare. Det borde du också göra, lilla kära duva. ”  

Nu är jag där. Det finns ingen person som jag hellre vill dela mitt liv med än honom. Han är den vackraste jag mött. Mitt förflutna är suddat och jag vill aldrig mer tillbaka dit. Jag vill vara leva i nuet med honom, skapa vårt egna paradis och jag ska älska honom så länge han vill ha mig.

Så det gör ingenting om jag får stå på tåget och han på perrongen, att dörrarna stängs, eller att tåget inte är försenat. Att inte kunna gå av och slänga mig i hans armar. Inget av det gör något för jag vet att vi har så mycket framför oss. Då ska jag slänga mig i dina armar, kyssa dig tills jag somnar, ligga bredvid dig när du somnar, och ligga med handen i ditt hår när du vaknar. Alltid vara där, och kanske någon gång hoppa av ett tåg och hoppa upp och be dig snurra runt mig så min klänning fladdrar. 

 


och jag står framför spegeln jag vill förändra allt, allt som jag ser i den

Städat mitt rum. Packat en väska med kläder. Inte ens klar. Långt ifrån att den väskan räcker till mina kläder. Jag kommer inte få hem allt. Får ta med saker i Januari också. Dammsugit. Så dammigt här. 
Imorgon om en vecka åker jag hem. 15.10 från Falköping går mitt tåg. Imorgon är det julbord till lunch. Gott. Hoppas på lax! På Fredag, som sagt, middag med 21 andra. 22 stycken. Tisdag nästa vecka har hela skolan julmiddag. Älskar julmat. Skinka med senap. Cravings!! Går snart i konkurs också. Mycket angenämnt. Trefligt.
Jag är så kär i min Jonathan. Jag vill ha honom här, lukta mig in i hans nacke, dra i hans hår, kyssa honom och stanna där hela natten.

MASSOR KÄRLEK

Haft en underbar helg. Kom fram strax efter 20 till Västerås i Fredags. Jonathan mötte upp mig på ICA och vi köpte räkor och baugett, skagen och majonäs som vi njöt av när vi kom hem. Mumma. Drack några glas vin, pratade och kysstes. På morgonen gick min man till affären och köpte världens godaste frukost. Chilimarinerad kräftröra med ostfrallor, god skinka och gott kaffe. På dagen var vi på stan och kollade affärer, drack god läsk och solade. Vi gick till ICA köpte massa goda ostar och fikonmarmelad. Även denna kväll lika mysig som Fredagen. Igår var det dags att bege sig till Mullsjö igen. Fick träffa lite av Jonathans familj, jätte söt lillebror, sen tog jag tåget hemmåt. 
Idag har vi haft fotokurs, kollat film om fattigdom och berättat om vad vi valt att skriva om för händelse ur "Hundraåringen." 
Jag saknar dig så mycket joniiiiiiiiiiiiiiiiii

Till BABY

Nu reser jag mot Västerås. Ska tillbringa helgen med min fina Jonathan! Lite nervös över bussresan dock..2 byten.. Nästa helg är sista helgen här då ska alla vara kvar, vi ska mysa och äta på resturang på Fredagen. Kommer sakna alla mina fina vänner här!! De här terminen har gått så bissart fort. 52 dagar kvar till jag beger mig ut till Latinamerika. Börjar bli nervös. Men det känns så härligt att jag ska göra något bra för världen och för andra!!

VINTERN RASAR

I helgen var jag, jacop och bebo i Västerås. Fredagen bestod av vin, pokerspel och sedan "utgång" till Pitchers. Never again. Lördag. sushi, bowling, jag va lite bättre än jonathan. amazing, sedan utgång till Pluto. Mycket trevlgit och roligt att bara gå ut med två grabbar, då jag själv är grabbig. En kvinna?flicka? gick fram till jonathan och sa at han såg ut som joel kinnaman. tycker mer att han liknar daniel craig. i 007 james bond. i söndags var vi trötta. begav oss till mullsjö igen. idag har min baby ett möte på MIKAs Model. Men Sj tåget är försenat och ingetning funkar!!!!!!!!!!!igen..
Västerås i helgen, denna gång ensam utan Jacop. Sista helgen för mig jag kan vara där innan jag drar till Costa Rica. Julafton kommer bestå av extra mycket love, då jonathan ska vara med!!!!!!
 

RSS 2.0