Skinny love


En bild jag ritade till Jenny..det är jag på bilden och jag tänker på jenny..o för ni som inte ser skriver jag ett J på pappret.saknar dig.
natti.

Jennymacka


<3

Nu börjas det

Nu har vi fått ett roligt? grupparbete att göra. Jag ska skriva om Operating System och Application Software. Va? Det är nu man har användning av det man lärde sig i skolan. Att skriva exakta referenser och ha sten koll på hur man verkligen lägger upp sånt här är verkligen ett måste att kunna nu. Puh....tur att man hängde med där i svängarna på gymnasiet så att man har koll liksom.
Jag har förövrigt ont i huvet..beror väl på att jag typ alltid gnisslar tänderna på nätterna. Mm......funderar på vad jag ska äta. Jag har ingen lust att äta något äckligt men det är inte så roligt att laga mat själv.....och äta den själv....när man nu vart tillsammans med sin kärlek och gjort allt sådant.

Hoppas ni har det bra vart ni nu än är. Och jag tycker att ni som läser kan skriva vilka ni är..för jag har ju ingen koll på vilka det är som läser om min tråkiga vardag här i Örebro! Hej hopp!
Vilka roliga bilder ni får här på bloggen. Mycket varierande..

Såhär ser en ledsen fred ut..


Så länge

Nu är jag och jenn uppstigna (för en timme sen) Ska dusha, klä på oss och äta frulle sen hade jag tänkt visa jenny runt lite här i örebro innan vi åker till universitet! wiho! super kul! fyra av fem toasters!


Jenny och Jag. Nöjd Tjej.

Man börjar ju märka av att jag inte har någon borste.....?

Nu ska jag gå och möta jenny,hejsvejs!


Man kan väl alltid få drömma om att man ligger på spa hela dagarna istället för att sitta på föreläsningar..Eller?

Sol denna Onsdag

Konstigt..mina senaste blogginlägg har flyttats huller om buller.
Har iallafall klätt på mig nu, borstat tänderna och gjort mig så fräsh som möjligt..har ingen borste eller ansiktskräm så jag är rufsig i håret och torr i ansiktet..kanske dagens ärenden sen efter föreläsningarna?
Har iallafall svarat på hälften av alla instuderingsfrågor..sisså man måste börja någonstans. Ikväll kommer Jenny och besöker mig och får se hur jag har det här i gnällbältet!
Ha en tref dag! puss fred


morgonmyrebild

försöker se resonabel ut

what a city..

Godmiddag! Idag tog jag mig en tripp till skolan för att få tag på min kurslitteratur....utan någon framgång..
Träffade en gammal vän från det forna kenya livet jag hade och vi hade roligt och skratta i två timmar. Har även utforskat staden..och den var väl mer än vad jag förväntade mig..tröstshoppade även en tröja i saknaden av mina nära och kära..nu har jag dushat som ni ser på bilden nedan..och nu är det dags för att bläddra opp det första bladen i mitt kompendie. Imorgon kommer jenny..jiha..jag ska visa henne vad örebro går för!


Då var jag framme!


serri bild


Nu är jag placerad i ett akutboende i Örebro. Mamma och jag har hållt på hela dagen med att fixa grejer, köpa grejer, äta mat, gått på föreläsning etc. Nu har mammi åkt och jag är ensam. Finns inte så mycket att göra i denna vackra stad....Plugga? Är trött och vill sova för att traska opp imorgon och kanske kolla om lönen har kommit och gå och göra viktiga ärenden på stan.
Puss


Adjö Stockholm!

Imorgon åker jag till Örebro!
Sen får vi se hur det går!


Hej råå allihopa ra!

Fred


jag vill att du älskar mig


Jenny.Göteborg.Håkan.Allt fint. I Göteborg finns allt fint. Ååå bara massa kärlek.

trött dag

Vaknade och hade det inte roligt i huvet. Mitt stackars arma hufvud..
När klockan blev 2 var det lagom att gå upp. Igår var jag med Carl först på ett svettigt ställe som heter Langolo, tog en bira, prata affärer och dittan och datten, väl där efter vi mötte upp ram ram och hans vänner på Sturehof. Hur svettigt det än låter var det trefligt. En liten avrundning på veckan sådär som jag brukar kalla det..
Idag hängde jag runt med mamma och köpte mig ett par fina klädesplagg. Nu ska jag äta ett får och därefter va mätt och glad med ett vattenglas i handen!
Hej hopp! I övermorgon flyttar jag härifrån!!!!!!

A bottle of Jack


It's better to burn out than to fade away


Jag ger dig mer än vad jag nånsin haft

Sitter här i mitt rum, mitt ommöblerade rum som jag är mycket tillfredställd med. Väntar på att det ska rulla in ett litet mail eller telefonsamtal om besked ifall jag kommit in i Skellefteå eller inte. Har tillsvidare tackat ja till utbildningen i Örebro, men detta är endast preliminärt.
Så..jag är fortfarande oviss om vad som kommer hända mig den kommande veckan. No updates alltså!
En sak är säker. Jag kommer i varje fall aldrig lämna dig.

Inom en vecka

Kan jag befinna mig i..
Skellefteå. (Universitet)
Örebro (Universitet)
Inom en månad kan jag befinna mig i..
GMU på Visby
Eller så jobbar jag kvar och knegar på kombi.
Vilken spännande framtid jag har.
Undrar hur man klarar sig där uppe i mörkaste norrland med 24 minus..
Ha en trevlig dag!
min fina fina jenny och jag skottar snö på "vårt" tak

2009-2011

Vad har hänt på senaste tiden? Ingenting.
Det har nu gått 7 månader och 2 dagar sedan jag kom hem från Kenya. 7 månader och 2 dagar sedan jag lämnade mitt nyfunna hem. Det var enormt blandade känslor. Lycka över att ta studenten, glädje av att jag mött så fina människor och såklart en stor sorg över att behöva lämna allting bakom sig. Såhär i efterhand, idag, den 15 Januari 2011 är det till 99% en stor stor saknad jag känner när jag blickar tillbaka från början 2009-08-22 till slut 2010-06-13. Nu kan man inte ens längre säga att "det här året var jag i Kenya" eftersom vi passerat det årskiftet.
Jag har iallafall haft ett långt skönt lov sen jag kom hem vilket jag behövde. Nu siktar jag mot nya mål och vi får se vart det bär av nu till våren 2011.
Nyår i Båstad, fr.vänster, Anja, Amanda, Carl, Agnes, Kicki, Fredrica, Jenny, Siri, Anna och Jag.
Kameraman, Stefano.
Fred

jenny


2011-01-11

Jenny och jag, Båstad Januari 2011

Jag är bara normal när jag är med dig

Det är oerhört tomt. Några av er kanske tycker att allt borde vara bra, men med 40 mil mellan varandra är det alltid tungt. Jag kan skratta åt allt som vi gjort, blicka tillbaka och bara längta tills jag kliver på ett x 2000 tåg mot Göteborg igen. Men nu krävs det väntan och framförallt tålamod. Vi människor är också byggda till att göra saker som vi kanske inte vill men som vi måste göra ibland för att överleva och ta oss någonstans. Kärleken kräver ingenting utan det är tiden. Jag har haft 5 dagar tillsammans med mina vänner och 1,5 underbara veckor tillsammans med min flickvän. Jag kunde inte begära mer.  Nu ska vi klara det lika bra som förra året. Jag vet att vi kan. Vi ses snart igen min fina. Hos dig är jag mig.

RSS 2.0