gulli


VINTER!

Jag är i Mullsjö. För bara 5 minuter sedan seglade det snö ner från himelen. Nu täcks fönsterutsiken av snö på mossorna och löven. Idag har vi varit på 3 timmars promenad i skogen. Svinkallt men asmysigt. Min dag har präglats av promenad och sen film. Imorgon är det höstlov. Jag ska först resa mot västerås, sen stockholm, sen skåne. Underbara dagar hopas jag. 
Jag fyllde ju år förra onsdagen också. 21. Fick blandanant en underbar pudrig rosa prinsesstårta av käraste Rebecca. Mumma på morgonen! 
 

Drugs

Fredagen var amazing. Jag älskar ost och skulle kunna leva på det. Lördagen var också amazing. Förfest i korridoren med ölspel och god öl. Linnea, dreds jakob, jag och Jonathan. Efter några timmars ölspelande begav vi oss i regnet till karlskrog. Grabbarna tog en pizza och öl som grabbar gör och jag och linnea ett glas vin. Nej, nu ska vi inte vara för stereotypiska. Klart vi dricker öl. Kvinnligt. Vi var på olearys, inte så himla fett eller amazing men funkar med bra sällskap. Min fina vann lite pengar och bjöd på öl och köpte cigaretter. Rökte 2 cigg under den tiden vi var där. Värt att nämna. Något som också är värt att nämna är att Rebecca var jätte fin den kvällen och ni kan hitta henne här (www.engangimullsjo.blogg.se) En halvtimme innan sista bussen gick till hålan igen begav vi oss till ett litet kebabställe, tror jag, jag och jontathan åt jätte goda kebab.eller.spillde femtioelva procent på golvet. Nu är det fika. Jag saknar dig.
 
 

Dimmiga dagar

Bilder säger mer än 1000 ord. Mullsjö är så fint trots att det är en håla mitt i småland. I Fredags hade vi ost och vin kväll, idag har varit en slapp dag. Ikväll är det utgång i Jönköping. Amazing.
 

japan

I Lördags var det Japansk afton. Vi gjorde sushi. Resultat, mer än 120 sushi bitar. Mumms. Jag hade finbesök. Linnea, Matilda, Rebecca och jag var geishor. Jag iklädd min blommiga kimono som jag fick av farmor i julas.
4 grader ute. Jätte skönt. Nu arbetas det för fullt med projeket som ska styras ända tills vi åker till Costa Rica. Planen är sen att besöka urbefolkningen i Costa Rica och under en vecka efter mitt volontärande i San José åka till dem, bygga upp deras skolor, bidra med material och kanske en dator.
Puss hej.

Oktober

 

RSS 2.0