STOCKHOLM

Hade en bra helg i Stockholm. Familj, promenader, stan, nära och kära, utgång, dansa, padda. Tillbaks i Mullsjö. Åker till Stockholm på fredag igen. Va med Ellen på fredag, 30 års kalas på Lördag. Amazing.
 

Ljuva hem

Stockholm. Vad ska man säga. Jag älskar den här staden, det gör jag verkligen. Men något jag inte älskar är vad den gör med mig. Jag kan inte riktigt beskriva i ord och den enda som nog förstår mig gällande den punkten är min kära syster Marina. Den ger en ett slag i magen varje gång man kommer hit, varje gång man inte varit här på länge, iallafall några veckor. Jag kan aldrig riktigt slappna av. Jag får ångest av att sitta hemma och inte göra ett skit. Känslan av att man alltid måste göra något. Umgås. Va något. Nej, jag kan inte slappna av. Jag är så glad att jag flyttat till en mindre ort, där man kan få känna lugnet som man faktiskt inte kan känna i en sådan här storstad. Puss.

Instagram 2012.09.20

 

pingivn lakrits!


jesus loves you all people

wopwopwop.mullsjö är bra.jag är lite sjuk.jag har jesus på tröjan.jesus loves you.bor ju i bibelbältet.kyrktätaste staden.idag har jag varit på ikea med otto,jakob,jacop och rebecca.mys.köpte saker till rummet och glas,så nu tänker jag slänga dom där jävla mcdonalds glasjävlarna.haha. i helgen bär det av till stockholm.idag har vi fiskat.utan lycka.hade inte ens en krok och tyngd till mitt metspö.fick kasta lite med ottos kastspö.det regnade och vi gick hem.kvällsmat tacofrossa.tjolavippen.

Skåne

I helgen har jag varit i Skåne. I Fredags kom pappa, theodor, mikaela och desideria och hämtade mig. Dom fick en visning för Very Important People här på Mullsjö Folkhögskola. Vi åt lunch, jag fick massor med grejor till mitt rum, vi drack kaffe och pratade. Därefter åkte vi till Jonstorp, till mitt landställe. Där stod marina som jag inte träffat på nästan en månad. Vi åkte hem till mina släktingar och åt en god middag. Fisksoppa. Mums. Drack vin oc spelade kampen mellan kvinnor och män. Åkte hem. Utsa Utsasa. Lördag. Besök i Höganäs, inhandling av diverse grejer. Badade på revet. Jävlar vad det blåste. Höstens första riktiga dopp. Skönt var det. Kvällen bestod av trevlig fest aka Johan Nyman. 25 år, inte illa va. Lekar, alkohol, skitgott kött, trevligt sällskap. Åkte hem sent på kvällen,natten, kalla det vad ni vill. Theodor var också med. Stackars barn. Åkte tillbaka till Jönköping kl 1200. Farväl till min kära syster marina som åkte buss till Önnestad, Kristianstad. Blev lämnad av pappa mfl på Shell i Jönköping. Bild nr 2. Sitter på Shell och väntar på Otto som aldrig kom. Trodde jag. Efter ett motorstopp, fel väg och fel mack fann vi varandra. Åkte till ica och köpte blommor till Josefin och Linnea som fyllde år. Åt fruktsallad, skratta, lyssna på musik, lekte lekar hela kvällen,natten lång. Idag har det varit skola bestående av Internationella Relationer och Globalisering. Häftigt att lära sig på riktigt. Imorgon är det frilufsdag. Jag ska fiska med Otto, Jacop, Ellen och Rebecca, kanske någon annan filur också som vågat skriva upp sig på det.
 

2012.09.09

I Fredags var vi ute i Jönköping för första gången. Det var amazing. Först Solsidan sen O'learys. Resten behöver man väl inte skriva om.
Idag erbjuder söndagen tvätt, bak och städning. På fredag kommer kära pappa hit, dessi och theodor. På lördag är det 25 års fest i skåne. Nästa helg åker jag till Stockholm. Nästa månad ska jag och mina kära internatelever ta oss en trip till Göteborg. Kinafest väntas även här på internatet, min födelsedagsfest, och alla andras. Mm. Jag pluggar också faktiskt. Idag är det sol.
 
Mullsjö Kräftskiva. 31.08.2012

PUSS!

Österlen 2012.

RSS 2.0