du säger att du är stark. att du vart igenom det här förut

Ja..vad har hänt i lägenheten i stockholm den här veckan? inte ett skit. igår fick jag faktiskt väldigt mycket ångest i det faktum att jag tänkte på att jag sover bort mitt liv. jag har ju förfan bara ett liv varför ska man sova då?men vad ska jag göra annars?tankarna flyger runt i mig och det är inget jag kan göra något åt.kommer bara tycka synd om mig själv tillslut.
i helgen är det bestämt att det är julebak, skridsko och pulkåkning med favoriten theo. det ska bli kul. jag är hellre 5 än 19 i dessa dagar. barn har iallafall kul. ROLIGT PÅ RIKTIGT. äkta skratt.
om 8 dagar får jag träffa jenny. har inte träffat varandra på 21 dagar.
puss

Hovet 13/11 Håkan Hellström

Håkan var fenomenal. Artist i världklass. Är väldigt lycklig nu! När sista sången var sjungen och alla klappade sa Håkan "Här med får ni en statyett för bästa publiken någonsin" Göteborgarna får säga vad de vill säga och tycka de dom vill tycka men så sa han. Håkan vet verkligen hur det är att växa upp som tonåring i en stor stad. Sen gick vi ut i natten och tog tunnelbanan hem till grevo, drack några glas rött. Gårdagen kommer jag att leva på länge. Helt jävla fantastiskt!

Håkan Hellström Hovet 13/11-2010, Gårdakvarnar och Skit

Värd allt som livet har att erbjuda

Min fina fina baby och jag.

Han kommer göra det igen, han har gjort det förr

Ikväll ska jag och Dessi till Hovet och se på Håkan. Håkan har varit ett geni förut och kommer vara det ikväll också! Är så glad för att Dessi valde att ta med sig mig. Det tackar jag flera tusen gånger om för!
Om allt går som planerat ska vi gå ut efter att Håkan gjort det igen. Det blir trevligt!
Var för övrigt en mycket treflig kväll igår! Jag, Carl, Madeleine R, Rebecka och hennes två kompisar möttes upp på Banken sen taxi till living room by collage, laroy, spybar. Kl 5 vandrade jag och Carlsan hem med onda fötter och ryggar. Snacka om hur övertrött jag var då.
Puss!

Baby

Dags att gå till nya jobbet då ra! Det ska bli roligt. 9-6 jobb!
Ville bara berätta hur mycket jag saknar jenny såklart.
Ha en fin dag.
Ikväll blir det utgång med Paddan och Carl!

20101110

Tillbringat onsdagen ute på stan med Valram. Har enorma träningsvärker i knäna nu! Gillar min kondition. Nu blir det mat. Gotti!

Cause you know sometimes words have. Two meanings

Första gången ensam här i Stockholm som jag går upp i tid..på länge. Saknar Jenny nu fruktansvärt mycket. Finns inga ord för det. Förstår inte varför det är just vi som måste ha distans. När jag ser något par här så vill jag bara slå till dom. För att dom har det så bra, för att dom borde uppskatta det lite mer och inte ta allting för givet. Distans är något som jag aldrig haft förut och det är en ren jävla utmaning. Tär på precis allting. Dock finns det inget bättre än att efter en lång väntan träffa Jenny på stationen. Jag älskar henne och jag älskar Göteborg. Finns ingen mysigare stad. Tvek på den..
Idag för alla som är intresserade ska jag gå och prova vinterskor. Väldigt roligt.
Nu är det vinter. 3 veckor kvar till 1:a advent!
Vad tror Carl att han sysslar med?

Lyssnar på Håkan och gör inget


Skåne

Idag har jag tillbringat dagen i trädgården med mamma,pappa och theo. Vi har räfsat löv i några timmar och jag har druckit många koppar kaffe. Vi åkte sedan till min moster lillan och drack kaffe och åt gotter. Nu har vi precit ätit klart huvudrätt och efterrätt. Gjort några GT och Caprinja. Mummigt. Ikväll får jag nog träffa fina carro och om vi har tur får vi träffa carros pojkvän efter alla dessa månader..
Nu ska jag göra en drink och prata vuxensnack..
Ps. Haft en underbar vecka i Göteborg hos Jenny. Flyr dit snart igen..


RSS 2.0