Här står alltid något i vägen


Mitt forna land


Min högsta dröm, att en dag få återvända dit igen, och den drömmen ska jag också uppfylla. Med folk jag älskar. Och folk jag tycker om, med folk jag delade detta äventyr med, med folk som vet precis vad det är jag saknar.

Provjobb

Sitter här med mitt kaffe och är lite nervös inför idag. Ska prov jobba på ciao ciao due kl 10. Jag kan ingenting? Har ju i och för sig kassavana men det verkar sjukt stressigt..(som om det inte var stressigt i saluhallen) hoppas bara på att dom inte är hetsiga och blir arga om jag gör något fel.
Ha en fin dag! pusspuss

Cool skola




Hade en väldigt trevlig kväll igår. När jag anlände till min favvo stad mötte jenny mig med ett par bilnycklar i handen. är sjukt stolt över henne. sen körde vi med hög rock och abba musik till björn. Medan jenny och hennes band som består av henne som trummis själv, björn på elgitarr, anja på bas och daniel på gitarr, blev jag och maxiboy utkörda. vi fick sitta på gungorna och utbyta en och en annan fras med varandra. det var trevligt tyckte jag. Jag och Jenny körde med racerfart hem..eller ja, inte jag, utan jenny framför ratten. Vi kom på att hennes pappas goda fisksoppa vänta på oss. Det gjorde den, och fy farao vad god den var, som vanligt..

Gick upp ovanligt tidigt imorse eftersom Jenny går i skolan. Nu sitter jag i biblioteket här på Schillerska, sjukt coola människor här....... och pluggar till högskoleprovet. Det tar jävligt lång tid för mig att förstå allt och det är ju inte så konstigt med tanke på hur sjukt mycket det är. Har kommit igång riktigt bra med Svenska ordförståelsen. Nu ska jag återgå till mina sysslor, Om en timme är jenn tillbaka från sin lektion, då ska hon också plugga här, sen ska vi äta lunch i hennes matsal; nostalgi att äta skolmat..efter det har jenn en till lektion sen ska vi åka till jens för jenny ska städa hans lägenhet. jag själv ska chilla med hans majsorm. hört att han är en jävla chillare den där ormen alltså..

pusspuss

götegötegöteborg

Nu blev det Götet för mig. Kommer fram till min älsklings jenn vid 7 tiden! Är så glad. 14 kronor med X2000 är väl ganska rimligt. puss. det är nu jag är som lyckligast.
simoni och jag på svartlöga/midsommar 2010

l'amour de vous

ingen stunder i världen är lik de stunderna jag tillbringar med dig. precis allting är annorlundare. jag tror ingen förstår, men det gör man aldrig. jag vill ge all min kärlek till dig.

oh yeah frank dandy

dricker lite öl. kollar på idol. hoppas på att min flickvän kommer hit imorgon. då blir jag gladast i hela vida världen tror jag.

nu blir det fest.

2010-09-09



Har faktiskt fått upp sinnet för att börja blogga igen. Det är ju oerhört kul att kunna läsa om vad man gjorde för några månader sen. Ibland sviker ju minnet en tyvärr..och då är bloggen en bra vän för ens egna minne!

Nu ska jag gå ut i solen. Puss

roligt



Har inte så kul i Stekholm. Saknar det jag älskar för mycket. Jag känner mig inlåst och har inget att göra. Vad är det för fel på Sverige? Inte ett endaste jobb efter 3 månader. Vilket jävla nederlag, det må jag säga.
Nu ska jag göra lite ärenden. Det enda jag hoppas på nu riktigt mycket är att jenny kommer hit imorgon. Jag saknar dig!!



Sommarens sista sol på Svartlöga.

Nu ska jag åka till Svartlöga. Saknar min älskling Jenny oerhört mycket. Hoppas du har det bra på de sju haven med dina fina vänner!
Jag kommer hem antingen imorgon eller på måndag.
Ha det bäst.
Puss Jenny. Jag älskar dig över allt annat.



20100902



Det började som en liten Kenya romans mellan mig och dig. Något som vi kanske inte hade trott skulle leda till det underbara vi har idag. Det är så svårt att hitta orden som beskriver hur jag och du fann varandra. Men det enda som får mig att känna något nu är du. Det är bara dig jag tänker på. Jag bara väntar på att få ha dig nära mig.
När jag är med dig så spelar ingenting annat någon roll. Jag kan bara leva i nuet när jag är med dig. För att jag njuter av varje liten sekund jag delar med dig. Morgondagen är en helt annan dag.
Du har målat upp en helt annan värld för mig. En värld jag inte trodde fanns. Idag är det bara du och jag och ingen annan. För idag har vi varit tillsammans i ett halv år. Du är min finaste.


"Säg till om jag stör, sa hon när hon steg in, så går jag med detsamma. Du inte bara stör, svarade jag, du rubbar hela min existens. ..."

 


RSS 2.0