U.V 09

Då  var U.V kvällen avklarad. Jävligt grymt och nu är jag 2 par glajjor fattigare. Jag förstör eller tappar dem alltid. Synd för här finns inga snygga, bara små och snabba.
Nu ska jag,tuva, richter och katti till YAYA- masaimarknaden. Hoppas ni har det bra!
tobbe & jag försöker oss på "cha-cha" posén!

UV 2NIGHT

Ikväll är det UV. Det ska bli trevligt. 500+ pers. THIRD DIMENSION.
Vi hörs imorgon, om jag orkar.
VI SAKNAR DIG REBECKA

wake up and live!

Livet är faktiskt underbart. Nu ska jag sova. Godnatt sverige.


if death comes to me tonight girl,i want you to know that i loved you

Jag hatar dig. Jag är mycket medveten om hur starkt ordet hata är och jag överanvänder det aldrig. Men dig hatar jag. Du tror att du kan hålla på hur som helst.  När det passar dig. För det är vad det handlar om. Dig. Dig. Dig.
Du bryr dig inte om någon annan. När du träffar någon så ler du falskt när personen är i närheten och försöker måla upp en bild av dig själv som om du vore perfekt. Men du är verkligen inte perfekt.
Och jag har försökt så många gånger att ordna våran relation. Men jag orkar inte mer. 

Jag är klar med dig.

säg nånting,säg nånting

Då var det snart fredag igen. Fan vad härligt.
Imorgon ska vi inte gå ut, utan tare lungt och grilla och umgås. PÅ lördag däremot är det UV fest. Det kommer bli grymt.
Idag är det den 19 nov, alltså exakt 1 månad kvar tills jag får se Sverige igen!
Hoppas att ni sköter er tills dess!
Jag fick bilder på theo igår.
1. Han hade långt långt hår som en tjej (antar väl att han valt det själv, att han ringer polisen om någon klipper av honom håret)
2. Han har blivit såå stor tillskillnad från hur han va när jag såg honom för 3 ½ månad sen.
coola theo
FAMILJEN, ni måste säga till vad ni vill ha i julklapp från afrika. tro det eller ej, men jag har inte köpt någonting sen jag kom hit till någon, för allt man ser vill man oftast ha själv, så ni måste säga till mig!
puss

damn you

historia prov. varför plugga när resultaten av prov ändå inte har någon betydelse? varför ens plugga när lärarna aldrig förstår vad man menar, aldrig lyssnar, aldrig tar till sig det man säger. men så har det väl alltid varit. läraren har ALLTID rätt. fyfan vilken omotivation jag har just nu, allt känns hopplöst meningslöst. jag hatar att klaga, de är de värsta jag vet. men jag vill hem nu för jag saknar alla som förstår hur jag fungerar.
jag är inte den enda som känner och tycker såhär. men det är ingen idé att ta någon diskussion med någon äldre här för vad jag än säger så stämmer de inte för dem, och det låter bara fel i deras öron.
hoppas på en förbättring.
åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

what have i done, to fall so hard for you

Längtar så otroligt mycket hem nu. Ni förstår inte. Trodde inte att jag skulle få en sån här hemlängtan, men den börjar komma nu. Jag vet att jag kommer vara jätte ledsen när jag åker hem, men det oroar mig bara hur jävla mycket svårare det kommer bli att åka tillbaks i januari när man vet exakt hur allting är här, då är det inte längre massa förväntningar som får en att tycka att det är kul och spännande.
Jag saknar min gamla skola skit mycket, låter bara rubbat men så är det. allt känns bara meningslöst just nu och jag vill lägga mig i sängen och sova, men sån är jag inte, är bara sjukt irreterad just nu för jag hade samtal med en lärare och ingen lärare verkar förstå sig på mig, dom verkar nästan inte lyssna på vad man har att säga eftersom jag är en sån som säger emot och står för att jag är irreterad
.
Jag saknar debbie och ebba och amina och alla där hemma! Min familj och theo. Jag är en otroligt sällskapssjuk människa och det kommer vara tomt efter det här året att komma hem, men på ett sätt vill jag bara hem nu. tro inte att jag inte uppskattar att vara här för det gör jag, annars hade jag åkt för länge sen. men alla får väl ha hemlängtan?
.
tänker jätte mycket på miki när jag hör den här låten.
älskarer

VICKAN

Hej alla bästa! Nu är det söndag..igen..varför ska helger gå så snabbt. Har iallafall haft en underbar helg. Mycket skratt med mina underbara vänner. I fredags var vi på Double Inn. Om du skulle vara där marina skulle du gått ut med direkten och sagt, svettigt. En engelsk pubbliknande klubb som låg mitt ute i ingenstans. Alla killar var brittiska och hade skjorta och samma täbb frisyr. Sorry. I och för sig var dom jävligt sköna. Det jag gjorde 80% av kvällen var att socialisera mig med sånna.
Igår skulle vi till ett evengemang på ett garage med 3 våningar. Billiga priser och bra drag (om det inte vore för regnet) när vi kom dit var det inprincip bara vi svenskar där + de som arrangerade festen. Efter en kvart åkte vi därifrån till the Loft. Funkar alltid. Efter mycket prat om diverse saker blev klockan "mycket" och "it was time to go to your rooms"
Igår var kronprinsessan viktoria här och hälsade på. hon var trevlig och precis som man väntat sig. hon planterade ett träd och jag undrar vart hon tränar.
Nu pluggar jag huvudet av mig, lyssnar på KENT och lever livet ba!
hoppas ni har det bra där i sverige.
ps. jag älskar min puzzykatt hon är en ganska galen prick.

MIN AM(FETA)MINA

snart kommer jag hem och räddar dig från allt!

ninakukosa

jag saknar dig

Kiss

And darling take my hand
And lead me through the door
Let's kidnap each other
And start singing our song

My heart is charged now
Oh, it's dancing in my chest
And I fly when I walk now
From the spell in that kiss

2012


welcome to mah crib

SKICKA MERA BREV, DET UPPSKATTAS MER ÄN VAD NI TROR OCH ÄR BÄTTRE ÄN ETT SMS!
VI SÄGER SÅ, DESSI, KEEP GOING.
URSÄKTA,
Jag är en väldigt nojig person, om något säger något till mig så ska jag alltid tro på det. Men seriöst, gå in på den här hemsidan: http://kärlekochrespekt.org/index.php?topic=4617.0
jag är verkligen rädd nu, och nu känner jag att jag kan köpa och göra vafan jag vill för om 3 år så kommer ingenting ändå att finnas. tror ni på detta? JAG GÖR. hjälp. jag vill inte! varför ska dom alltid hålla på och skrämma upp människor? Kan någon snälla.snälla. berätta för mig och säga att detta inte kan vara sant?
but hey,pluggisar,sluta plugga,lev livet hur fan ni vill i 3 år till och sen får ni se hur det går!

i'm falling but i can't turn back

Hellllllllo! 11:30:57
Nu har jag hål..jag pluggar..hur pluggis känner man inte sig på en skala nu?
Alla är sjuka lite här och där nu, jag håller på att bli sjuk nu. Inte så jävla kul alltså.
Har inte så mycket att skriva om, utan bara det att nästa vecka är det bara 1 månad kvar till jag får åka hem. Det kanske kan tyckas på er att jag är tjatig gällande när jag åker hem, men jag längtar så mycket! till snön, till maten, till alla vänner,till familjen och till tryggheten! Längtar så till all julemat som jag kommer äta på julafton! Svensk mjölk,svensk ost,svenskt bröd,svenskt godis, svenska chips..ni har ingen aning om hur mycket abstinens man får av sånna saker, visst maten är relativt god här men inte lika god som hemma.
ALDRIG.
Om 2 veckor ska vi på fältstudie i en masaiby. Vi ska som tur är inte bo i deras hus byggda av bajs med koskinn som sängar. Vi ska bo i "fina" terass hus. Vi kommer få se hur de lever, hur de äter (hur de dödar kor och getter samt dricker blodet) jag ska försöka se även fast jag har fobi för blod. ush.
ni som vill får gärna skicka en liten hälsning hit till mig, för de gör mig väldigt glad, en dag var jag jätte nere och jag kände mig så ensam, vad ser jag inte då ligga i min postlåda, om inte ett brev från dessi och miki, haha jag skrattade så mycket så jag höll på att dö!
nu ska jag sova lite innan lunchen och lektionerna.är jätte trött. puss på er
lejonmanen (åh..vet att marina kommer skratta åt det ordet)-som en internatförälder har på sig är lejonhår från ett lejon som en masai dödade själv!

PERSIAN PRINCE


tänkte dubbla kattis chanser


that tonight gonna be a good night

'
GRATTIS PAPPI PÅ FARS DAG. DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA OCH JAG ÄLSKAR DIG.
Igår var det lördag. Idag är det söndag. Suck. Det betyder att det är Måndag igen imorgon och en hel förjävlig vecka väntar. Jag har aldrig hemlängtan här förutom när det är mycket plugg. Då vill jag bara hem. Om 11 dagar så åker vi hem om 1 månad. Fan vad skönt säger jag bara, då får jag äta SVENSK mat, vara i SVENSKA affärer, äta svenskt godis och ni vet inte hur mycket kaviar jag kommer äta. När jag sen ska åka tillbaka till kenya så kommer jag packa en hel väska fylld med såna där saker som man hela tiden bara saknar här. GOTT.
JAG SAKNAR SVERIGE, MEN ÄLSKAR DET HÄR LANDET OCH JAG VILL HELLER ALDRIG HÄR IFRÅN.
Idag blir det plugg och så ska jag sola, jag måste sola. har blivit så blek och känner mig bara jätte äcklig just nu efter igår kväll. cya sweden!

har du en snippa, ida?


ikväll ska det jagas lite allt möjligt

idag är det lördag. ikväll ska vi gå ut. men jag vet inte riktigt vad som har hänt det här internatet. antingen ska 80% av alla plugga, sova eller gå och äta middag någonstans istället. vfan..jag är också trött, jag vill också sova. men sova gör ni varje dag i veckan. ställ upp för laget! det roliga är också, för att pointera, att jag och katti kommer åka själva i bussen till the loft, för de resterande som ska ut ska äta på resturang först. inget fel med det, jag älskar katti, bara det att hon kommer lämna mig själv sen efter partybussen och ställa sig med dj:sarna och haffa pp.äh, kan ju alltid prata med den här snygga mannen igen.! cyaaaaaaaaa bitches.............

KISWAHILI LESSON

"När vet man att det är  slut?" "Kanske när man känner sig mer kär i sina minnen än i den man har framför sig"

"När vet man att det är slut?"

"Kanske när man känner sig mer kär i sina minnen än i den man har framför sig"

Fan vad alla blev bra på den här bilden alltså..
Nu är klockan snart 12 och då är det dags för mat! puss på er! om 13 dagar och 1 månad kommer jag hem IGEN!


GO YOUR OWN WAY

Hello sweden! Fan vad mycket plugg jag har, det är den främsta anledningen till varför jag aldrig hinner blogga och för att jag har så många underbara vänner här som jag måste ta vara på!
Idag var vi på UN Habitat, ett fn organ, det var en cool upplevelse. Snart är det helg. Börjar sakna sverige och alla där hemma mer och mer nu, tror det beror på att jag vet att jag snart åker hem. Fan vad snabbt de här månaderna har gått, och det är sååååååå mycket som har hänt.
Det första jag ska göra när jag kommer hem från flygplatsen är att vara packad efter flygresan HA, krama min älskade familj, leka med theo tills han slår mig, mysa i mitt rum med miki, baka lussebullar, handla julklappar och njuta av den underbara snön!
Ville bara säga att det finns inga ord av mycket jag insett hur jävla mycket jag älskar min familj och mina vänner där hemma!
Nu ska jag plugga. tack och hej från afrika.

all i do is being me, whoever that is

When I had you 
I treated you bad and wrong my dear 
And since, since you been gone

Life with out love, huh... 
It's oh so lonely 
I don't think, I don't think! I'm gonna make it

Jag lovar, jag ska bli bättre på att blogga.
Jag älskar er där hemma!

RSS 2.0