bajsa nu. man vet aldrig när man får göra det nästa gång.

mount kenya nu babys! 
önska mig lycka till.. hoppas jag inte blir höjd sjuk eller min halssont blir värre!


kommer tillbaka på söndag kväll,
så cya then!

blä

sjukt trött och mår dåligt i huvet och halsen.
kul att det är mount kenya imorgon.

swim me

sjukt irreterande. hade skrivit ett jätte långt inlägg, vad händer inte då? jo allting stängs ner. så nu får jag börja om innan jag ska ta tag i mitt arbete som ska vara klart kl. 23:59

jag var jätte trött innan, sov mellan 2 och halv 4. gick upp, hade möte med min handledare. sen ryckte jag upp mig själv och satte på mig den skillade baddräkten och hoppade i poolen. simmade 50 längder. i våran pool är det 800 meter. ganska nöjd faktiskt, är på köpet pigg nu!
jag är arg på katti, eller inte arg, mest ledsen för hennes skull, hon har halsfluss och säger att hon kanske inte kan följa med till mount kenya, då sa jag "det finns inget val för dig, det enda valet som finns är att bestiga det där jädrans berget" och hon måste det. annars blir jag mycket ledsen i ögat.
citatet: "once in a lifetime" gäller på onsdag till söndag.

om en kvart är det mat, det blir säkert potatis mos som vanligt. gud vad jag saknar pulvermos. det är mycket godare än riktigt potatis mos. mos är ett fult ord, eller hur marini?

nu ska vi gå ner och tvätta, om tvättmaskinerna funkar dvs. har inte tvättat sen jag åkte till sverige. känns bra, framförallt fräsht. men ingenting vill fungera när jag vill att det ska göra det.

just det, jag kom på en sjukt bra idé. blev lite irreterad när jag gjorde det. det handlar om mitt projektarbete. istället för att skriva något så uppenbart som "fettma" vill jag ta massa bilder här på kenya. kulturen, maten, livsstilen. och göra alla bilder till en film. jag vet inte om det är för sent eller inte, med tanke på att jag endast har börjat att läsa böckerna jag har om fetma. vad tycker ni? föräldrar? det är roligare och det är mer ambitiösare! ska nog ta ett snack med mr. arzt när vi har nästa möte.

nu får ni ursäkta mig. tror heller inte att jag hinner prata så mycket med er: mamma och pappa ikväll för jag har mycket jobb att göra. -fixa offerten och så. så vi får helt enkelt ta och höras imorgon! puss på er alla!


Mount Kenya 27-31 Januari

Är irreterad på allt och alla just nu. Jag försöker skriva på min filosofi uppgift om Kommunismen, men det går inte särskilt bra. Tänkte gå ner till matsalen och göra kaffe. Kanske får mig på bättre humör. Har i och för sig 11 timmar på mig, men ändå, vore skönt att bli klar med den så snart som möjligt, så att jag kan börja på min religion.

Om två dagar börjar vi gå upp för Mount Kenya. Som ni alla vet är det Kenyas högsta berg, 5.199 meter över havet. Kenya ligger redan väldigt högt uppe, men ändå, ni ser ju med era ögon att det kommer bli en tuff match. VÄLDIGT TUFF. På lördag natt ska vi gå upp kl 2 på natten för att sedan gå upp för den sista biten, till toppen och jaa, toppen som man ser på bilden här. Hur läskigt är det inte egentligen? Kanske får jag äntligen lite cred för att jag var i Norge, Bergen 2005 och klättrade i berg. Vem vet.. Hur coolt är det inte egentligen?
Ska ta jätte mycket bilder som alla ni i sverige kommer att få se på min student den 13 juni när jag kommer hem för alltid.
Har funderat på det lite till och från.. och jag ska verkligen komma tillbaka hit i jul igen med några stycken. Det vore skit kul. Det brukar vara folk här som gått på skolan som kommer tillbaka runt jul och firar nyår här.

Nej, nu ska jag göra något vettigt av den här dagen. Plugga och lite senare ska jag simma i 50 minuter. Ser på termometern att det är 26 grader och sol. Duger.....haha.
ps. SKICKA BREV TILL MIG, något vykort eller något annat roligt. Brev är bättre än mail. ds.
pusspuss



Down down

Måndag idag. Jag mår inte så bra. Jag har sjuk mensvärk och ont i mitt huvud. Tagit voltaren och alvedon, som pappa sa att man skulle göra om man hade ont. Tack så mycket.
Även om jag mår dåligt ska jag göra klart min filosofi idag, har också en religions uppgift som tydligen var omöjlig enligt min lärare. Finns ju ingen fakta baserad på uppgiften. "Sveriges ansvar för Kenya"
Hur mår ni?
Om en dag kommer Rebecka, om två drar vi upp på Mount Kenya. Brr.. Det kommer vara så jädrans kallt på nätterna. Fast det är nog inte det värsta..haha, kommer nog vara hårt att ta sig upp. Kommer i alla fall vara väldigt stolt på söndag.

När mamma och pappa har varit här är det mars månad, sen april, och i maj sätts mina betyg. Det känns läskigt men framförallt rätt skönt att ha klarat sig igenom hela gymnasiet nu,det har varit en tung period med mycket skratt. Tror det är mest skönt för mamma och pappa som slipper allt skol gnäll och alla studentmottagning som de haft under tiden, och gått på.

nu ska jag försöka få någonting gjort, även om det inte går någon vidare när det både är barn och byggarbetare som skriker utanför mitt fönster (byggarbetarna kommer jag att få stå ut med hela halv året) åhhh vad jag ångrar att jag bytte rum, där har vi något som kallas ångest.


svartlöga 09, mizz it!


"dagens outfit!" haha. på det här internatet klär man INTE upp sig, förutom på helger och andra trefliga festligheter..


lite av varje

hej och godmorgon. jag gick upp tidigt på morgonen, för att äta min dagliga frukost, och sen gå ut för att krafsa löv (skånsk dialekt)..
nej riktigt så var det inte. jag gick upp vid 11, åt brunch, simmade i 20 minuter, solade lite, nu är jag här, städat mitt rum.. idag är en vilodag, imorgon blir det plugg dag, man måste ju få ha någon sån dag, eller hur?
är sjukt irreterad på min wannabee blackberry mobil som inte funkar. det går varken att ringa till den, skicka sms, eller att ringa upp. åhhhhh. det sista jag behöver just nu, med tanke på att man inte kan gå runt hur som helst i mitt rum eftersom det är femtioelva byggarbetare precis utanför mitt fönster.
ni får vara tacksamma över att jag lägger in bilder här, anledningen till varför jag inte lägger in bilder så ofta kanske beror på att det tar ungefär 7 minuter att lägga upp en bild, hmm..så jag lägger faktiskt ner 28 minuter på dessa bilder.
gårdagen var sjukt kul. ikväll lär det också bli roligt. vi ska äta middag på carnival (köttställe) sen vidare till redtape, ikväll får vi vara ute en timme längre också, woohoo.


 
sushiresturang i december

 
ngong hills i december




middag med alla fina människor



vi hörs, nu ska jag gå och hoppa på tuva! pusspuss


fri,frid,frida,friday

hej bloggen! sorry om jag inte skrivit idag. haft fullt upp. gymmade kl halv 9 i morse med tuva, sen pluggade jag lite, solade vid poolen där de va 27 grader. nu har jag precis kommit hem, först åt vi fish and chips på skolan, sen till junction!
nu gör jag i ordning mig, ska till tuva och välja kläder.. vi ska till loftet. det lär bli kul, hoppas jag. men måste ta det lungt, för som sagt är de födelsedags kalas imorgon för felix och jocke!
puss på er!
här är min säng:

ARE WE HUMAN, OR ARE WE DANCERS?


har haft en mysig kväll med alla fina vänner. katten,jojjo,tuva,paddan,unn och amanda!
jag är grymt trött och funderar på att sova och plugga imorgon, är ledig nämligen! ska simma imorgon bitti, om det inte är för kallt ute, förlåt till er som är i kalla sverige, men de är faktiskt kallt här på morgonen, typ 15 grader, mot hela 28 som vi har på dagarna. sounds good, huh? "you like it big, huh?"
ps. den enda bilden jag har på mig själv på datorn för tillfället, bröllorna köpte jag igår, de är redan snea och eländiga, men jag behöver dom till Mount fcking Kenya.
pözzpözz mysmänniskor.


mrs and mrs fit




hej alla partyglada! nu är det varmt. jag har solat lite och simmat lite. sen kom holländarna och krävde att få ha poolen så nu sitter jag här. ska börja plugga religion nu. 
imorgon är det fredag,wihooo. vi ska ut och på lördag ska vi ut och äta middag och fira två parvlar!
vi hörs senare,
ville bara visa min (eller tuvas) baddräkt!
ps. jag och ebba är jätte duktig på sport. ds.


Longnot





Jenny, anna, jag, katti

hej mys gubbar! nu är klockan snart halv 11 här i kenyaland, så snart är det dags att gå och lägga sig.
idag har jag och paddan varit på toi market, det enda jag fyndade var ett par svarta pilot brillor, ett partylinne, en grå stickad tjock tröja! bättre lycka nästa gång? verkar som om hela maffian har varit där, för de är helt tomt om man jämför från förut!

bilderna är från i lördags när vi vandrade. har mer bilder men det tar långt tid att ladda upp, på den första bilden ser ni hela berget, och på den andra hur högt och brant det var, det är en vulkan, som inte är aktiv, men man kunde se att det kom upp rök från vissa ställen, vilket var lite läskigt. på den tredje, vi försöker ta oss ner på den jobbigaste backen på berget, gjorde skit ont i tårna kan jag säga!

hoppas ni mår bra iallafall, imorgon är det MODEL UN "övnings" debatt, någon okänd skola kommer hit. sen är det fredag! men helgen kommer bli lugn, har blivit så otaggad på utelivet här i nairobi. men vem vet, man vet aldrig med mig och mina småttings vänner!
pusspuss speciellt till min familj som jag saknar! (undrar hur många gånger jag sagt det nu..) ♥

mina karlar genom tiderna


Kurt Cobain


Gustaf Norén


Jimmy Page


Mads Mikkelsen


George Clooney


John F. Kennedy


karatefylla

godmorgon, morgon stund har guld i mund! kl är nu tio i 9! jag har varit uppe med tuppen, och det har jag ju nästan eftersom jag har en granne till tupp! om 40 minuter ska jag och tuva träna, sen ska jag ha möte med min handledare i PA, sen måste jag skriva på lita arbeten o så som jag har innan terminen är slut den 25e januari!
det är ungefär 130 dagar kvar tills jag kommer hem till LE SUEDE. Känns jävligt långt om ni frågar mig, men det kommer gå fort. jag vill inte tänka på hur jobbigt det kommer att vara att åka ifrån alla här, vissa bor ju inte ens i stockholm.. :(

jag flagnar som en kokos nöt och det är inte kul överhuvudtaget, det finns aldrig varmvatten, mina saker är hos unn så jag hoppas att hon kommer med dom idag, för jag ser inte OKEJ ut.
ha en bra dag allihopa! wish me good luck on tha impala gym.

här va bilden som va en hälsning till farmi, för jag har ringen på mig som jag fick av henne här.
puss farmi!!!!!!!

en hälsning till min älskade rock farmi

skulle lagt upp en bild men internet krånglar som vanligt. de va en bild till min farmi, men hejhej iallafall rockis! jag saknar dig, vi ses snart!
har försökt ringa er på skype mammi och pappi, men inget svar, svara för snart är det rapport och natta mackor.

plugga- fortfarande det enklaste sättet att slippa ångest (utbytt mot kondom, som ja så snällt fick av miki i ett brev)
jag älskar kenya, alla människor, det enda som gör att jag längtar hem är mitt plugg, det kom jag så bra på igår, därför ja gör något åt det nu. känns bra att man kan göra något åt saker som man får ångest av.
imorgon väntar en lång och spännande vecka, oh jag längtar så mycket. gymma har jag också börjat göra, känner att jag börjar komma igång, tycker ni inte det? så nu ska jag gymma varannan dag; så att man orkar mount kenya och blir fit till sommaren 2010. jag är en lyckost, jag har sommar nu, kommer ha sommar i 7 månader till, känns jävligt bra, i och för sig saknar jag vintern, alla vinter promenader när man fryser som ett djur och skridsko åkning även om isen inte är i bästa skick, pappas gröna rygga med diverse saker i som varm choklad, kaffe, bullar, mackor med ost och korv. jag förstår att det är lite jobbigt för dig pappi nu när jag inte är hemma eftersom det brukar vara jag som följer med på dina aktiviteter och hjälper till när det är stressigt. nu får du tjata på de andra istället!

nuuuuuuuu måste ni svara på skype, för snart ska jag gå, för jag orkar inte stå på tå, göra kaviar mackor, tills jag spricker, peace out, hoppas detta räcker annars är det ni som knäcker.


friday im in love

hejhej!
kom precis hem från misono. vi har ätit 14 bitars sushi, nu är jag mätt. kan väl säga också att sushin i sverige är betydligt mycket godare. blev också lite irre när dom kom med notan och det stod att vi ska betala för servicen etc..? blev ett dyrt kalas, så nu måste jag tagga ner med sånt..

snart ska jag sova, kl är halv 9 i kenya, ja ska upp kvart i 7 imorgon, det är lördag imorgon, det känns väldigt bra. måste förbereda kläder och så tills imorgon, cya guys!


julafton 09, jossy,mini,miki & jag.


come on skinny love, just last the year

hej alla glada. idag ska vi vara glada. även fast det finns jävligt många här som är jävligt små och talar i klyschor så att jag nästan håller på att spy, verkar inte heller kunna visa någon respekt för någon, vilket är en ren besvikelse.trodde bättre.

jag är fortfarande sjuk, hostig, förkyld och har ont i kroppen,
imorgon är det en lugn dag, då ska vi chilla ba. kommer bli hårt på lördag för då ska vi opp på berget och klättra, jiha ridin' the cowboy. kvällen blir parre må ja lov att säga.
tycker faktiskt att jag har blivit bättre på att blogga, även om jag inte beskriver så mycket om hur det är här nere. imorgon bitti är det solförmörkelse, då kommer det vara mörkt och jag kommer va trött. fast imorgon börjar det nyttiga livet, har i och för sig redan börjat nytta till mig med maten, skaffat en mindre magsäck ozåh. plus att ja ska köpa gymkort imorgon, är jävligt stolt över mig själv om jag får säga det.
jag pluggar som ett as, försöker iallafall, så var stolta över mig, jag gör mitt bästa, och jag tycker att ni ska göra ert bästa för att förstå att jag gör det också, men man måste faktiskt få ha fri tid ibland, annars torkar man ut, skolan är inte så kalas ibland och det är faktiskt normalt att klaga över den, jag är inte den enda kan jag säga, ville bara att du ska förstå det mamma, jag gör mitt bästa, jag gör det bästa för min skull, men ibland känns det som om jag gör allt för er skull för att inte göra er besvikna, tycker att det är rätt tråkigt i längden. jag gör väl ändå saker för min egna skull, det är väl det som är meningen?
vill bara att ni ska veta det, att jag verkligen kämpar för att klara min gymnasietid, verkligen, och ja kommer att göra det. vill bara att ni ska lita på mig, det är allt.

i kenya är det kallt, förlåt mig om jag klagar men det är verkligen KALLT på morgonen och kvällen. ja fryser mer här än vad jag gjorde i sverige thihi.
vi har hittat det sjukaste stället vi vill bo på, på påsklovet. vi är 10 pers, kolla in! http://www.fewo-direkt.de/ferienwohnung-ferienhaus/p518932 man tror nästan att det är något fuffens med det, men det är det inte. usch vad jag längtar till sportlovet och påsklovet. sen är det inte långt kvar tills jag åker hem med min studentmössa. peppar peppar ta i trä.
lyssnar nu på never let me down - kanye west, det är våran korridor låt och jag ÄLSKAR den. Imorgon ska jag gymma med madde och tuva på morgonen även fast jag börjar kl 20 i 1.
ni ska veta att jag tänker på er, mamma,pappa,dessi,miki,mini,theo,farmi,madro,jossy,cecci,richi,amina,debbie,ebba,julia..alla som finns där hemma och väntar på mig, förhoppningsvis! i sommar ska vi ha kul i jul. det där lät fel. saknar också morfar och farfar men vet att dom finns där någonstans!
jag vet inte vad det är med mig,är bara sjukt skrivglad idag, ska nog börja skriva dagbok på datorn, rensar bort dom dumma och jobbiga tankarna faktiskt. brukar också göra ett och ett annat mattetal för då går tiden faktiskt väldigt fort, ingen håller med mig om det, men matte är nog det enda jag riktigt kunnat koncentrera mig på, när jag räknade med pappi. men nu försöker jag själv.

jag saknar dig theo jätte mycket, blev väldigt glad när jag fick höra hans röst!
nu ska jag fråga katti om hon vill kolla på någon godnatt film med mig, takeeeeee care, peace påer!

Villa Safi Kenia Küste - Pool
diani beach in mombazza.

snart är jag här! LAMU.


pusss och godnatt, vi hörs imorgon.

you spin my head right round, right round

hej tjocksmockar!
medans alla är hurtiga och tränar med tina frisk så sitter jag och paddan här och pluggar lite.. snart är det mat, inte för att jag är så kalas sugen på skolans mat men det får väl duga.
jag är sjuk, har världens hosta, på nätterna vaknar jag upp för att jag hostar så mycket sen får jag nästan ingen luft, det positiva med att ha hosta är att man tränar magen, tvättbräda 2010. sen är jag förkyld och ser ut som ett blåbär med blåsor, tack vare solningen igår.

på lördag är det vandrning på ett berg, ja ser fram emot (att somna på en sten) sen äre house party, ska bli shukt roligt, speciellt när madde är här.
paddan ska va dj på min studentfest i kenyatta. PadDj fan. "you spin my head right round right round" shjukt bra låt.
boyzz.. nu spelas madonna, och då tänker man på pappi ganska mycket, för pappi älskar madonna, och jag älskar pappi. nu ska det chillas med PadDj:s musik och sen äre kaviar mackor som gäller. mumsigt värre.

saknar daj!!!!! snart ska vi sola och ha det kul på stranden, Grevinnan och Greven!

mizz mah relatives

sykon, föräldrar, kusiner, ja vi är en stor tjock släckt, både på pappas och mammas sida.här i kenya har jag det bra, solar och litah så.. studerar så att jag kan bli eller iallafall försöka bli en framgångsrik kvinna, när jag blivit framgångsrik kan ska jag ställa lika mycket krav på män som män gör på kvinnor, jag ska försöka plocka ut karlar som vet vad dom gör istället för att dom ränner runt och tar våra kroppar.
jag hoppas att ni har det bra i hufudstaden, när jag kommer tillbaka blir det fest i min keps, då vill jag lära er afrikansk dans och det kenyanska modet. absolut inte visa halva brösten och skötet.

ajöss till sjöss. vi ses.
När? 14 Juni 15.00
Var? I mitt hem!
Klädsel: Snabba kläder eller valfri outfit.
Humör: Jätte glada!
Sen?: Sen blir det en liten alternativ studentskiva på VICKAN.
Pojkvän/Flickvän med sig?: Antar väl att det bara är marina som kommer komma med någon.










fula ord #1

nippertippa
matros
batong
poliskonstapel kask
shiffonjé
"fucked up"
grovt, som i "det stör mig grovt"
handpedal
öronsnibb
näsborre
studiebesök
konung
safir
snorkuse
krök,förkrök
algebra
fönsterkarm
famn, som i "vila i min famn"
pilgrimsfärd
ögonaböj
baldrottning
kisa (med ögonen)
manshandske (som man får på av en karl på stan)
kepa
galosch
långrandigt
kroppslotion
handtralla


fortsättning följer....



klättermus

 hej gullizar. Hur mår ni? jag är irreterad, för jag är hustomte den här veckan. känns jätte nödvändigt.

Jag mår bra, längtar i och för sig hem jävligt mycket, tror det beror ungefär till 80% av piss skolan. Sista terminen i gymnasiet. Hej och hå nu kommer jag, och jag är jätte taggad. Men jag vet hur stolt jag kommer vara när jag kommer hem, och veta att jag gjort mitt bästa, nästan utan någons hjälp och utan föräldrar.

På lördag måste vi gå upp kl 05.00 eftersom att vi ska vandra upp för ett berg, Ngong tror jag att det heter. För att förbereda oss inför Mount Kenya den 27 Januari. Det kommer bli en hård match gott folk. Speciellt för mig och säkert många andra, som inte har konditionen som våran bästa vän.

Detta betyder inget discodansa på fredag, och inget discodansa på lördag heller för då kommer vi nog vara jävligt slut. Så det blir helt enkelt lite blandning av bergsklättring och plugg.

Nu måste jag fortsätta med min uppsats om ”emot ett kommunistiskt styre” Någon som har lust och känner för att ge mig lite mot argument? Tror det är rätt många va.

tänkte lägga upp en bild på familjen, men det krånglar sig som vanligt. ni får se snart, den är fin....


fiskeeeeeen is back

wazzza? back in town. nu är jag på spåret igen. nu har jag alla mina väskor. tack. även om jag fick slita mig upp 06.00 imorse och åka till flygplatsen och hämta den SJÄLV. när den stod MITT FRAMFÖR dom. idioter.
imorgon börjar allvaret, har ångest, eh ja det har jag, har så sjukt mycket. ska göra upp en liten lista åt er, för dom som har lust att läsa och kanske hjälpa till.

innan 21 Januari:
religion redovisning (kristendomen)
religion uppsats (vad sverige har för ansvar för kenya)
religion (skriv om etik)
fn-prov
filosofi uppsats (kommunism)
model un övnings debatt (har ingen aning om vad vi ska göra, för vi får aldrig info om den)
naturkunskaps prov

åh vad roligt. alltså, får man verkligen ha såhär mycket under 2 veckor? helt shjukt.

i fredags var vi ute på zimbah bar. jag och katti hade roligt, älskare. igår var vi och såg på bio, när vi skulle åka hem hade det regnat så mycket att flera bilar satt fast eftersom vattnet gick upp till motorhuvudet. shjukt igen.
nu ska jag sätta igång med allt som innebär skola, superkul!
ring mig på skype!


inte så fin bild. trött tjej längst upp till vänster. hade ingen annan att komma med.

kenya bitch

hej på er! nu är vi framme i nairobi. varit här i 3 timmar nu och bara tagit det lungt och packat upp. i och för sig har jag inte så mycket att packa upp eftersom min ena väska är på vift. superkul -spännande. i väskan som kom fram ligger det inte så viktiga grejer i, däremot är det viktiga saker i den försvunna väskan. som datorladdare ja ni förstår..
det är iallafall sjukt varmt här! känns jätte konstigt. fast om man blundar så känns det som att man är i sverige. saknar det redan. det känns lite ensamt här faktiskt. och jobbigt. sjukt skönt med en ledig dag men de är lite mycket dö tid. tror jag ska sova nu, eller gå till junction. får väl se. idag är de sista lov dagen..suck..vi får vara ute till 00.00, ännu mera suck. höhö.
ville bara säga att jag hade en underbar semester i sverige, med alla fina människor. saknar min familj redan, skit mycket. känns så långt till juni då jag åker hem, med studentmössan! sååååååååå.sköööönt.

vet inte när min väska kommer fram, så nu måste jag stänga av datorn, för batterierna går och det blir inte så jevla kul om den inte vill visa sig ikväll för då kan jag inte riktigt arbete med kenya, då jag verkligen behöver datorn till skolan. väldigt ambitiöst.
puss på er babez. vi ses & hörs!


saknar dig redan totto, vääldigt mycket!

hej då sverige.

hej alla glada (?) nu har jag snart packat klart.. det osköna är att när jag kom hit tog jag typ med mig alla mina kläder..det roliga är att jag inte använt ett jävla plagg,förutom stora tjocktröjor och tights.. bra tjej, så nu försöker jag proppa i allting i mina väskor. hoppas vågen visar rätt, den ena väger nu 16 och den andra 19, får ha med mig 23 x2 kg, tror dock att dom väger mer än så.. hoppsan,
jag är jävligt nervös, fast det blev bättre efter besöket hos farmor, önskar jag kunde ta med henne, fick en fin ring så jag kan tänka på henne :)
om 3 h så drar vi till flygplatsen, jag, pappa, mamma, theo och de andra som vill! hade egentligen inte sagt nej till att åka dit själv för de är så jävla jobbigt att säga hej då där. nej nu fick jag känslan i magen. vill inte tänka på den, åhhhh men snart ses vi pappi och mammi, om mindre än 7 veckor!

önska mig lycka till nu alla här hemma. snart får jag träffa katti och alla igen.. blir kul, men fazar för skolan. en termin kvar, sen slipper jag skiten -2 cool 4 school fan,
nu kommer pappi, måste kila, älskar er!


så jävla oklar bild. hann inte direkt med att göra en fin posé. vickan 21/12 2009

dålig svensk film,lantmannachips,cola,svenskt godis

hej allihopa. kom prerre hem från en kväll med rebecka och nåra av hennes kompisar. lite oskönt med tanke på att jag va skit trött, och att ja blev as pigg när jag kom hem.
men nu sitter jag här för mig själv, och väntar på att päronen ska komma hem från den italienska fekken. superkul, jag sminkade min pappi med mascara och slickade hans hår, ville att han skulle ha uppknäppt skjorta så han kunde se ut som en sliskig italy, men mamma ville bestämd att han skulle vara berlusconi.
kollar på en oklar svensk film, men de är gott med lantchips gräddfil, lite saltlakris, coci och kaviar, tro de eller ej, men de är det jag prioriterar mest just nu,
mår i och för sig jävligt dåligt nu eftersom ja har ångest och har ont i magen, mår fan illa av att ja ska åka ifrån alla på måndag, jag vill åka tillbaka, träffa sommarkatten och alla andra muppar. men de är skolan, PISS SKOLAN, som gör min tillbakaresa förjävlig. kan tänka mig att jag inte är ensam om det? men hörrni, jag ska ha debatt med flera hundra andra från olika länder, model UN, i 3 h. känns skönt, har någon nått tips? vågar ju fan inte ens redovisa för 8 st hur ska jag då kunna göra model? aja, det löser sig, som tim-buk-tu säger. tack för den.

jag kommer sakna alla så mycket. så mycket. men det känns skönt att mammi och pappi kommer och hälsar på i 2 veckor och reser till Lamu med mig i februari. och att ebba och debbie (ni måste) kommer och hälsar på mig på påsklovet. då drar vi till mom-bazza fan.

jag älskar er allihopa, väldigt mycket. snart blir jag kenyan igen, för sista gången. hoppas ni får det bra i sverige,
jag hör av mig innan jag åker, på måndag.
 
nyår 09/10, tack för en grym kväll!

älskade land

fan vad jag inte vill åka härifrån. jag får ont i magen över att tänka på att jag snart ska lämna sverige igen, vintern (okej jag gillar den..) och alla vänner och speciellt min familj.
igår var det nyår 2010, förrrrrrrrfan. dompan låg på en och en halv mille, en och en halv mille som bränns på 5 minuter, så jävla shönt. kom hem vid 7 och gick upp nu, superkul 4/5 toasters. skit snygg är man också, inte så mycket som är på topp just nu, men vad hade man förväntat sig efter nyårsafton?

gott nytt år på er! pusspuss från en afrikan

RSS 2.0