Blow him back into my arms

image description
Vår idag, dock en väldigt trött dag. Jag har inget att skriva, idag är det skott år, vilket indirekt betyder att den här dagen aldrig har hänt imorgon. Därför är man fri att göra vad man vill!
puss och fred


Svenska hjärtan

image description
Den dagliga bloggbilden är här igen. Igår var jag på kåken med jossy. Det bjöds på grolsch, men förnuftet sa åt mig att bara dricka en och några klunkar. Jag är trött och vill bli av med den här tentan. Jag (fisken) ska unna mig en välbehövlig sushibuffé imorgon med katten och paddan @Rice. Gotti gott. Idag är jag tråkig som attan. Hej då.


Kåken.Finest Awards.

image description
Dags för mig att ta en paus i allt helvete. Nu ska jag möta upp sassy jossy och bekanta mig med vad allt Kåken har att erbjuda, dricka några grolsch, snacka senaste popidolerna osv. Även Finest Awatds lite senare som jag ändå inte är säker på att jag går till. Imorgon är det upp med tuppen, lämna theo på skolan och sedan studera mera. Toppen men vi säger så då! På återseende! F


Zanzibar W11.12



Dom är ju kommunister dom borde tåla skämt



Onsdag idag. Idag är det egentligen Kåken och Finest Awards. Om jag får saker gjorde idag kan jag kanske gå dit i någon timme för att bara få träffa lite folk. Annars blir det att va hemma med Psykologin. Äh, har ändå inget coctailaktigt att klä min kropp i. Jag har ingen inspiration just nu till något bra att skriva.
Väldigt kul!

 


Sången dom spelar när filmen är slut

image description

Jag är ingen vilsen själ. Jag är bara en dröm och drömmar är för förlorare.


Whats the name of the game?

image description

Blir väckt av en kaffe kopp som ställs på stolen bredvid min säng. Mitt trötta jag slår på Vakna med the Voice och klunkar upp kaffet på 5 röda. Det ger mig ett jävla rus, kanske ungefär ett sådant rus som knarkare får när de injicerar heroin i ådran på underarmen. Dagens planer var väl egentligen inte att skriva här utan mer att göra understrykningar med olika fina färger i mina viktiga psykologi papper. Jag har ingen inspiration till något, det är grått ute, schampot imorse var slut -varav jag fick arbeta med tvål istället, hela hyn är slapp istället för skimrande, mina ögon är trötta och jag går runt i klädesplagg ger meddelande av att tvättmaskinen är trasig.
Det slog mig ett Finest Awards efterfest som äger rum imorgon på Café Opera inte ens är att tänka på då mitt förnuft har övertagit mig och tvingar mig att stanna hemma av den anledning att inte vakna bakis på torsdag. Det är en självklarhet egentligen men det känns så surt och tråkigt att man verkligen går på rutin den här veckan -det är bara plugg som gäller. Inga sköna spontana händelser. Inte ens en god öl på Vickan fick man känna smak av i Måndags. Så whats the name of the game? Jag är med i gamet igen och den här gången är jag här för att stanna. Jag är 20. Jag har alltså levt nu i mer än 20 år och jag börjar känna att jag vill göra något mer extremt - händelserikt med det. Planen är äventyrlig.

Fred ut!

 


Idag ska bli dagen då jag välter dig

image description

Jag har cravings på musik. Självklart har jag alltid det men nu är det fruktansvärda cravings. Musiken kommer förstöra mitt tenta resultat då jag absolut inte kan koncentrera mig om jag har en bra låt i öronen. Jag känner mig duktig som skrivit dryga 20 sidor sammanfattning idag, men bara för det har jag verkligen ikke tid att sitta här och dricka kaffe och leta efter fina texter att drömma sig bort med.

Jag längtar till sommar,grillat,kall öl,en såg att ta ner björkkvistar med för att sedan göra en alldeles för operfekt midsommakrans med,att ha någon att hålla i handen en sen sommarkväll, någon som vill bära ens klackar när man inte längre kan gå i dom för att man blivit för full.

Ta mig dit.

 


Mera mjöd annars blir det min död.

Back to basic. Efter 9 månader är jag tillbaks igen. Denna gång utan kärleken och utan staden Göteborg. Sen 9 månader tillbaka lever jag nu igen i Stockholm. Senaste gången ni hörde från mig levde jag i, för att nu ÄNTLIGEN få konstatera, Sveriges tråkigaste stad Örebro.
Så vad har hänt i mitt händelserika liv? Det tråkiga kan vi hoppa över, att jag pluggar psykologi. Det lite mer roliga är väl att jag mest lallar omkring, tills för typ en vecka sen, då jag tog tummen ur röven och skaffade mig ett jobb, grädden på moset efter det är att jag även ordnat sommarjobb. Gäller att ligga på topp och för att inte glömma,att vara i tid. Nyår spenderades i mina gamla trakter Afrika. Denna gång -dock inte i Nairobi utan på den underbara ön Zanzibar. En gång Afrika alltid Afrika.

Har nu i vintertid tagit tempen på hjärtat i Stockholm, Stureplan. Hängt runt på massor med event, jobbat på fashion week, träffat sjukt mycket mulliga människor, gottat mig i god mat, skrattat och skålat. Har levt med en kliché till motto, att leva. dog där ett tag och insåg snabbt därefter att man måste dö några gånger innan man kan leva. Gjort av med för mycket pengar, kanske inte skulle klassas som mycket pengar om ett rikt stolpskott till brat skulle få definiera "mycket pengar" men ändå, ingen behöver definiera åt mig, jag är lagom i mig själv.

Framtidsplaner? Ser det också som en sjukt jobbig klysha. Tänker gå klart B kursen, samla in mer kosing i den växande kappsäcken och sen resa. Resa så långt bort det går, till de avlägsnaste byar i väst, och de mest ödebestigande berg i öst. Lätta ankar vid godahoppsudden och bekanta mig med pingvinerna på antarktis.


På återseende! F

RSS 2.0