Vad folk i dagens samhälle än tycker och tänker så kommer det aldrig att kunna förändra min kärlek till dig


Snö






Det går inte en enda dag utan att jag saknar Kenya. Här är bilder från Nairobi och Lamu. Tiden gick så snabbt och nu känns det som en evighet sen. Nu är det endast ett stort minne.
Har pluggat till högskoleprovet hela morgonen/förmiddagen. Jag ger upp snart..Det är bara för mycket.
Idag började det snöa. Ha en bra helg.



Bäst och finast


Resultat av eldningshelgen 2010




Tagna av Marini


Igår antagningsprövade jag. När jag kom dit var 99,9% killar. Biffiga grabbar från Norrland. Lite på ett ungefär. Och där kom jag, en liten tanig stockholmstjej, bland alla dessa grabbar. Jag klarade allting utom skivstången. Det var fruktansvärt jobbigt, och det har ju visat sig idag, ajaj min rygg. Men kul var det!
Nu gör jag inte mycket. Övar till HP. Ser framimot ett 8 timmars prov på Lördag. Jag hoppas att ni mår bra, vilka ni nu än är som läser min blogg. "Man måste dö några gånger innan man kan leva"

Ps. Fick världens finaste present av Jenny. Håkans nya skiva 2 steg från paradise signerat "Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din" av Håkan själv. Dessutom 4 ostar och delikatess marmelad (för alla som inte vet, så är jag verkligen en ostälskare)

2010-10-17

Hej! Nu är det ett år sedan jag firade min 18-årsdag i Mombasa, Kenya. Det var kul. Det var då jag lärde känna Jenny också.
Jenny är här nu och vi är trötta. Imorgon är det födelsedagsmiddag med gänget och sen vickan!
Ha en bra bästa dag på året.

Nairobi Java House


Saknar Junction, Nakumatt, Java, Matatos, Majstanten, Vakterna. Jag saknar allting. Till och med skolmaten. Ta mig tillbaka till mitt forna Kenya!

Eldningshelg 15-17 Oktober


Den här bilden har säkert några år på nacken.. Eldningshelg på svartlöga. Alla är där, alla arbetar, bästa kläderna, hungriga på goda cabanosses och vojvoj korvar. Vecka 41 Svartlöga.
Ett plus är att min underbara Jenny ska åka med. Hon kommer hit till mig imorgon sent på kvälla, på lördag morgon ska vi själva ta bussen och sen viggen för att möta upp hela gänget på Svartlöga.
Nu ska jag fortsätta med mitt volontär sökande. Har pluggat hp idag och spelat fotboll ute i naturen med theodor. Det var roligt.

17:59

Poor people gonna rise up
And get their share
Poor people gonna rise up
And take what's theirs



Sverige blir bara kyligare och kyligare. Idag fick det bli varm jacka. En sådan jacka har jag inte haft på mig sen vintern 08. Läskigt. Saknar verkligen värmen nu. Man insåg inte hur bra man hade det där borta i söder. Inte förens nu, ungefär.
Nu blir det till att välja kurser. Universitet. Vårplaner dvs.

Lånad bild, Soluppgång vid Mount Kenya

Talking about a revolution



Run..run..run..run..run..
Mycket som händer i livet nu förstår ni. Men man ska glädjas åt det man har! Glöm alla bekymmer imorgon kommer det nya. Älska ditt liv som om det är din sista dag.
Äckliga klyshiga ord..vem fan går på sånt?

Nu ska jag äta tårta och dricka massvis med kaffe. Ha en fin varm oktoberkväll!


chillar med bandet

Hej hopp. Nu sitter jag här vid jennys dator medan bandet spelar lite och så. jenny är bäst och finast på gitarr. dom pratar om vad de ska ha på sig på skivomslaget. oh ye!
imorgon åker jag hem till stockholm igen. fan vad roligt..fyller lite år på söndag, glöm inte det!


Bjuder på två härliga bilder



RSS 2.0