dom är ju kommunister,dom borde tåla skämt

ännu en stressig dag. var och hälsade på farfar på graven kl 09, när vi kom hem slog jag in alla juleklappar som jag köpt (de flesta i afrika) sen gick jag ut på stan och tog en kaffe med pappi,mammi & marsi. nu är vi klara, och tomten har kommit med måånga paket :) va på stan en snabbis med miki och theo också för han skulle köpa paket till farmor och dessi. jätte gulliga paket. sen åt vi mcdonalds, väldigt gott kan jag säga er.mums.
snart är det mat, sen ska jag tare lungt och kolla på min älskade tv som jag saknat. dricka "svenskt" kaffe och äta lussebullar. jiha, ridin' the cowboy.

saknar det här extremt mycket.
fr.vänster: okänd man/kvinna, tuva,katti,agnes,amanda,jenny,jag,andré,stefano i mombazzza. brun och väldigt fin i hatten!

thankz for a good good night

fyfarad kallt det är ute. har handlat julklappar med mamma o pappa till mig själv, sen fikade jag med rebecka och westy. jätte trevligt, ppuses


sami,marsi,fredi @ vickan

never let you down

visste väl att jag skulle bli sjuk när jag kom till sverige. vem blir inte sjuk i det här vädret? förkyld, hosta, ont i huvet..har också fruktansvärt ont i min mage, de är som värkar som kommer varje kvart.
snart ska jag träffa mamma med pappa och vi ska köpa julklappar, jätte mysigt :) sen en tripp med westy på stan, om jag orkar i det här vädret.

cya people.

totto & jag åker pulka (sosse vantar)

mimi taka gogo usiki


eller hur var det nu?
saknar dig grymt mycket iallafall, sommarkatten! kalla hälsningar från fisken
"jeko, tekardmyr!"

don't wanna be ya

snart ska jag till stan för första gången på 4 månader. jag ska gå in på alla affärer jag älskar och se om jag kan hitta något, känner att jag är lite ute i modet efter ett halvårs trippande i kenya, eller?
ikväll ska vi till vickan, och det blir inte lugnt. vet bara inte om jag kommer vilja köpa en öl för 57 spänn när jag kan få en för 10 i afrika. haha.
lyssnar på min och marsis låt, gimmie gimmie gimmie - michael waldén. love it.
puss på er. krya på dig jenny, tänker på daj!

midsommar 09 är långt gången.


mumms

kallt. kallt. kallt. nu äter jag lantchips och dricker varm choklad. köpt julgran och varit på julmarknad. ikväll ska jag ta det lugnt och kolla på tv för en gångs skull. nu vill jag ha glögg.
ska äta stuvade makaroner ikväll katti, haha, avundsjuk?
jenny,jag & katti på svenska ambassaden förra söndagen!

stockholm 19.12.09

Då var man hemma igen. Fan vad snabbt de här månaderna har gått. Kan knappt förstå att jag är hemma i mitt eget rum, liggandes på min egna säng. Det är overkligt.
Skönt att komma hem till sverige, alla människor, all mat och kylan faktiskt. Jobbigt att säga hej då till alla dock. Saknar sommarkatten och jennyboy såå mycket. ingen svarar på mina fb inlägg! svara, you´re killing me.
NU ska jag njuta av att vara hemma, även om jag redan nu känner mig sällskapssjuk. Man vill alltid ha det man aldrig har, men när man väl har det vill man inte ha det längre, nu vill jag bara tillbaks igen till alla människor även fast jag är jätte glad för att jag fått träffa alla igen.
Mc donalds har ätits idag, nu tror jag att toast skagen och lite jätte goda ostar väntar.

puss på er, från kalla stockholm!

ses snart, "jeko jihaa"

det finns bara ett enda sätt att brinna upp

hej småfolk!
ska berätta om den godaste fredagen någonsin.vi åt sushi.jävligt dyrt om man jämför med sverige men äh, skitsamma, sista fredagan 2009 i Kenya så man måste passa på. Efter resturangen drog vi till boardingen och gjorde oss i ordning inför "this is for sparta" kvällen på Stephens Steak House. Först kom vi till "ett skoldisco" ungefär.. med smurfhits och hits för kidz 2002. Där var det billigt och bra. Satt och hängde där lite med sköna folks. osv. Sen gick vi till "Sparta". Inträda 500 ksh. Dyrare. Svettigt. Regnigt. Ännu mer svettigt. Satt sista tiden och småpratade lite med några på en soffa. Sen var det dags att "go to my room".
Idag har jag städat. Känns som jag är den enda på internatet här eftersom de flesta har gått till ett museum för att kolla på konst. hade gärna velat följa med, men plugg har ingen lag. Suck.
Ikväll är det "jule-middag" för hela internatet. Mysigt. Hoppas verkligen att det finns lax där, annars har julebordet  fått 2/5 toasters. Seriöst. Efter maten ska de flesta åka till Black Diamond area. Lär bli kul, eller måste bli kul eftersom det är sista kvällen här för vissa..
1 söndag kvar, 4 skoldagar kvar, 1 avslutningsdag kvar. Sen äre packning som gäller.
Hoppas ni har det bra suckers! Nu ska jag pallra mig iväg till mitt "U-landskunskap" häfte och försöka få in allt, då menar jag allt, även fast det är femtioelva sidor, i huvudet. Ingen utekväll för mig om jag inte pluggar serri nu.
frikkkkkiboy

7 DAYS A WEEK

Hello sture-p!  "vår shöna stadsdel, ah inte är det hjärnan i varje fall"

skulle precis tvätta med katti, har inte gjort det på 3 veckor, tvättat alltså, men jagäriafrika.com och då vet man inte hur det går, idag blev vi överaskade med att det inte finns något vatten vilket betyder att jag får gå i mina smutsiga kläder och resterande bikinitrosor som finns kvar, fräsh tjej, jätte god.
Nu är det inte långt kvar, nedräkningen har börjat. 7 dagar kvar, om man inte räknar med idag. fan. kan knappt tro det. seriöst. tror inte någon kan. det är exakt samma känsla som när jag skulle åka hit. jag insåg inte att jag skulle till afrika förens dagen då jag åkte, och nu kan jag inte förstå att jag ska till sverigerike igen, har nästan glömt er, luring.
Igår var vi på toy market igen. köpte typ 12 klädesplagg för 50 kr. "thatz sick man"
till familjen, släkt, vänner. jag BER er. gör en lista till mig på vad ni vill ha. jag har som ni vet, ingen fantastisk fantasi, så ge mig förslag, det skulle uppskattas.vet lite smågrejer jag ska köpa till några men fortfarande, måste komma på något "riktigt afrikanskt" vilket inte är lätt för det finns såååååå mycket grejer här.
imorgon är det fredag. då blir det fest. på lördag är det poolparty på impala sen blir det sushi sen blir det fezt. "sista kvällen med gänget" som jag brukar säga.
nu ska jag plugga u-land.cya dont wanna be ya.
på en brittish pub i amsterdam påvägen hit till afrika.
ps. ebba och jag blev glada idag, dom har mc donalds i amsterdam!!

12 days left in Nairobbery

Jag är så enormt trött, jag har träningsvärk, solfrossa, och en drös med plugg.
Tror jag gått in i väggen gott folk.
Jag har 2 prov och en drös med olika frågor jag ska fylla i tills imorgon om mitt projektarbete. Jag vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen med allting..
Ni förstår inte hur mycket jag vill gå och lägga mig och sova.
Vi gick upp 07.00 idag (vilket betyder att jag sov ungefär 4 ½ timme inatt..)  Har vandrat 1,5 mil över massa berg/kullar. Ngong Hills.
Hällt i mig 7 koppar kaffe på en halvtimme (för att notera;inget gott kaffe,utan pulverkaffe) Pluggat filosofi sen kl 4. Det värsta är nog att hur mycket antekningar jag gör, och hur mycket jag koncentrerar mig så går allting in i ena örat och direkt ut ur det andra. Därför gör jag nu sökningar på "studieteknik" vilket resulterar i bra tips, men tar sin lilla tid. Vet överhuvudtaget inte hur jag ska prioritera, för ingenting är viktigare än de andra.
Jag vill hem nu, kunna vila, bort från all stress,panik,magont,ångest,alla jobbiga vakna nätter.
Nu. Hinner inte mer, nog om mig.
ps. jag öppnar julkalendern varje dag, ska också försöka titta på den på svt.se
längtar efter all julshoppning, skrillor med choklad, öppna juleklappar, krama tomten, äta julskinka med senap.
min carl kommer också efter jul! welcome to nairobby bitch!

16 dagar kvar

Det är slutet av terminen i 3an. Jag är skoltrött, längtar till Sverige, irreterad på jävligt mycket människor här. Saknar min egna säng. MIN TV. Som jag hoppas står på mitt rum när jag kommer hem(?) Skagenröra, kebab, sushi, svensk ost, svenskt godis/chips, gröt som smakar bra, kaffe som smakar bra, arla mjölk, svenskt bröd, svensk talande människor..jag skulle kunna göra en heel lista på saker jag saknar.

.

Kan knappt tro att jag snart får krama om all familj och släkt snart!

.

puss på er. back to work

killar från rehabiliterings shool visar glada upp sin tandborste och tandkräm som de fick av svenska skolan.

i det här rummet bor det ca 25 stycken pojkar.


ps. jag har fått husdjur, det går baby ödlor på min vägg. dom är genomskinliga,inte så söta som man tror.

24

Godmorgon små tomtenissar! Nu är det första december, vilket betyder att det bara är 23 dagar kvar till julafton. Här är det 25 grader och sol, ingen snö. Rolig jul.
Jag bloggar aldrig, men jag hinner inte.
Om 17 dagar åker jag hem. Det ska bli skönt, -att äta svensk mat ja,
hoppas ni har det bra där uppe! Ikväll kommer jag med uppdateringar från de senaste veckorna. Nu ska jag gå, hej då, cya.

RSS 2.0