53

Om 53 dagar åker jag till San José. Fett. 
 
min snygga pojkvän.

älskar dig!!!


Swedish House Mafia

Är hemma hos Jonathan i Västerås nu. Åker hem kl13. Ikväll är det Swedish House Mafia med bästa syster och pappa. Fett,haschtag amazing!!
 
 

grabbar


Söndag.

Hemma hos Ellens kompis i Fredags. Igår spelade vi mest spel i uppgången, drack kaffe och skrattade. Idag är det tacos och tvätt på schemat.

COSTA RICA

Idag har vi bokat biljetterna. Nu kan man slappna av. Den 20 Januari åker jag, Jacop, Linnéa, Ellen, Erika, Johanna och Nazli till Costa Rica, San José. Först 2 veckor intensiv kurs i Spanska, sedan åker vi till olika projekt och volontärarbetar i 8 veckor. Jag ska arbeta på ett barnhem, där bor det både ensamstående kvinnor med sina barn samt föräldrarlösa barn. Efter det ska alla tillsammans arbeta på ett naturreservat och hjälpa till att bygga och allt sådant. Sista veckan är det vår semestervecka. Jag, Johanna och Nazli har startat ett projekt att samla in pengar till Bribri Indianerna, Costa Ricas urbefolkning. Vi ska besöka en skola där och hjälpa till på olika sätt med va de behöver för att få en bättre skolgång, samt kunna finansiera sin skolgång. Efter det planerar vi att ta några dagar ledigt för sol, bad, surfing och massa annat amazing. 
 
I Tisdags var min klass på Erikshjälpen och hjälpte till att packa julklappar till behövande i Moldavien och Ukraina. Det var underbart att känna att dessa familjer som får ta emot dessa lådor med benödenheter kommer bli så himla lyckliga. Lyckligare än någon annan som får en julklapp i jul. En god gärning helt enkelt!! 
 

Summercat

Mycket att tänka på. Snart reser jag till San José för att först läsa spanska studier i 2 veckor, arbeta på ett barnhem i 8 veckor, i ett naturreservat i 1 vecka samt att sedan driva mitt, nazlis och johannas projekt hos Bribri Indianerna i en vecka. Jag är så exalterad, taggad, nervös, spänd. Jag vet dock att det inte går att förbereda sig så mycket inför en sådan här resa. Värme och att hjälpa andra som har det sämre, finns det något bättre än att se människor lyckliga. 
Dock ställer jag mig frågan hur jag kommer känna när jag ska lämna min man i Sverige. Den känslan, ja..

love..love.


RSS 2.0