Fyllesnack

När man är ute och klockan börjar närma sig småtimmarna inleds fyllesnacken. Man kan höra dem från hundra meters håll, för man vet precis hur de låter. Tjejer, och killar för den delen, som pratar om relationer, om pojkvänner och flickvänner som har varit svin. Jag skäms varje gång. Jag vet inte varför, ibland kan det ju vara skönt att prata ut. Men om jag själv får välja pratar jag om mode.

Istället för dåliga relationer pratar vi om vissa modebloggares oförmåga att klä sig.

I miss you

Allt är skit bra här. I helgen ska vi prov dyka i poolen. Om två veckor åker vi till Mombasa. Om 18 dagar fyller jag 18. Imorgon ska vi ha praktikdag med U-landskunskapen. Om 4 dagar får vi gå ut. Träffa fransmännen. Hörde att Paddan fått sig en härlig flirt.
Men, det är klart att man längtar hem. Jag saknar Sverige, min familj och alla mina vänner. Jävligt mycket. Och jag vill bara säga att jag älskar er. Otroligt mycket.
Jag hoppas att ni har det bäst!
Nu ska jag sova. Puss

busiga pojkar på stepsavannen

hej. i helgen var vi i masaimara. det var sjukt trevligt.
nu orkar jag inte skriva mer, jag hatar att skriva sossiga texter och förklara vad jag gjort. hej då.

The loft tonight

Hörs inatt.

Everybody but me

Ikväll ska vi på resturang. Imorgon är det utgång. För att pointera är vi lediga på måndag. Jiha.
Jag måste försöka ta massa bilder i helgen, så ska jag visa er hur vi har det här nere.
Igår var vi i Kiberas slumområde. Det luktade förjävligt, det var fler barn än vuxna och dom hade det verkligen inte bra där. Alla hus var plåthus och barnen som inte var mer än 4 år stod och åt från marken bredvis en gris.
Vi besökte också en skola, de ställde frågor åt oss, t.ex om vi fick ha pojkvänner eller varför vi inte var så troende som dom. När vi svarade att vi fick ha pojkvänner i vilken ålder vi än ville blev de sjukt förvånade och skrattade bara, samma med gud "om ni inte tror på gud, hur ska ni då kunna veta varför ni lever och hur ni blev till" (?) Har förstått att det är en heeelt annan kultur här än i Sverige. Vi har olika syn på allt och vi prioriterar helt olika saker.
Hur som helst så hoppas jag att ni mår lika bra som jag gör! Nu ska jag städa mitt rum och sova lite.

Black Diamond

what happens in nairobi,stays in nairobi.

"jag hatar allt och alla"


African Queen


this fool can die now

hej första bilden är från middagen i fredags. det var den sjukaste middagen jag varit på men skit god mad och trevligt sällskap. jag tvingade katti att åka till kina resturangen istället för libanes resturangen. bra drag va?
andra bilden är från impala. där möts vi och pratar och umgås. jävligt trevlig personal också. lördagen var skit bra. vi var på ett ställe som heter black diamond, sounds good huh?
börjar 12.40 idag, gick upp halv 8 eftersom jag är tvungen att göra klart historia b essän. vet ens inte vad jag skriver om längre. allt blir bara huller och buller men det sägs vara bäst att göra arbeten när man är trött och inte vill. annars får man inget gjort.
jag saknar alla mina vänner i sverige och hela min familj och totto. jag hoppas ni mår bäst!!
nu har ni läst färdigt för idag. peace out and go to hell!

POKE-HER-FACE


Paddan har gjort en lady gaga rosett av mitt hår. den är fin. vi kollar på linas kvällsbok och dricker choklad. snart ska jag läsa filosofi sen äre nattamat och efter det, sängen, de alla väntat på.
cya bitches. miss sweden.

Mimi taka gogo sassa

Hej partypeople! Fan vad länge sen. Jag har saknat er. Vi hade en sjuk helg i vildmarken. Sov i tält, åt mat, kollade elefanter och gick på en toalett ni aldrig hade kunnat gå på. Alla har turist mage och vi är lite trötta på värmen. I helgen ska vi "för första" gången gå ut. Då blire team building kan jag säga.
Time to go to bed. Peace.
paddan och sturesson
sommarkatten och fisken

trött på bushen

hej på er. idag har vi varit på toymarket och på yaya och ätit världens godaste guacemole pummes.
jag har köpt ett par snygga skor och en väska. nice price, mr price.
nu ska jag sova med min kattis. vi ska prata snusk och skratta åt allt och alla.
ps. poor essy. <3

Take only what you need from it

jag,ebba,katten.

Håltimmar 24/7. Nej jag har inget plugg än så det går inte att plugga på dom. Sitter och lyssnar på MGMT på min madrass i Kattens rum.
Fan vad man blir trött i det här landet. Ibland trött på det också. Femtioelva minus på natten och femtioelva plus på dagen. Ungefär.
När vi slutat ska vi dra till Impala och ta en "afterschool" hö-hö-hö. Hoppas ni mår bra! JA, JAG SAKNAR SVERIGE ENORMT MYCKET!!

RSS 2.0