Lamu 21-28/2

Nu åker jag, pappa, mamma, ebba, maria, christian, anna, maria, carl till lamu. vi har haft det jätte trevligt och mysigt hittils och de resterande dagarna kommer nog bli ännu bättre!
hoppas ni får ett skönt sportlov, nu ska det solas! pusspuss




vad jag älskar med den här tjejen..


jag kommer aldrig lämna dig heller kattiboy

1. hon är lika galen som mig.
2. hon har min humor dvs. skrattar åt saker som alla andra tycker är tråkiga
3. hon är lika spontan som mig gällande att göra drastiska saker dvs. klippa en ojämn lugg och gå fram till okända män.
4. hon säger aldrig nej till att knacka dörr på internatet med mig även fast vi vet att ingen kommer att öppna
5. hon kissar på okända platser som mig
6. hon har samma iq/allmänbildning som mig (tror aldrig jag hittat någon sån) dvs. iq 75
7. hon försöker dansa lika fult som mig dvs. pappadansen eller stressad mormor gång
8. hon behöver 2 jag behöver 8 smirnoff
9. hon är lika ekonomisk som jag dvs. tröstäter lite då och då på java.
10. hon är den bästa och sjukaste personen jag någonsin kommer att stöta på!

Model UN laged

hejhej familj och vänner!
ursäkta för dålig uppdatering, men ja går upp 05.45 varje dag den här veckan och kommer hem kl 16.00 så jag är skit trött på kvällarna. fick iallafall lite datakunskap plugg gjort igår, behöver göra 8 uppgifter till för allt ska vara klart till den 1 mars och jag tänker inte plugga på sportlovet. så ikväll och imorgon kväll (ja jag kommer behöva stå emot en utekväll) ska jag plugga medan mina kära vänner har det kul med sina klackar på dansgolvet! på lördag morgon får jag inte heller någon sovmorgon haha.. då ska jag upp och städa, mitt rum ser ut som bomber i bagdad och om det ser ut såhär när mormor ludenben och pappa kommer hit blir de nog inte så glada..
nu ska vi äta! vi hörs imorgon!

Masai Mara Safari i September


MODEL UN # 1

Hej. Kl 11 åkte vi till Brookside school. Den är byggd som Hogwards i Harry Potter. Skit cool.
När jag och Amanda hade fått information från en special summit kille kände vi oss lite lugnare men de är här kommer vara sjukt tufft. Vi ska debatera om 8 olika ämnen under de här 4 dagarna och säga vad våra länder tycker om detta. Sen sa dom att vi inte skulle göra något idag. Så vi liftade med en skolbuss som tog oss hem..

Nu ska jag försöka hitta information om ämnena. Ha en bra dag! 28 grader idag, woho vi går mot varmare tider!




seriös tjej..

hejhoppgummisnopp

hello bloggen!
hur mår ni?? jag börjar må bättre. har haft två pms dagar. skit kul. gillar sånt.
igår var vi på double inn, valentine event. jag fick såååå (!!) mycket blommor och hjärte gotter. min mage är nu fullproppad med kärlek. har ni haft en bra alla hjärtans dag? den där dagen är bara depressed.

nu ska jag och katti gå på utflykts dejt. sen blir det genomgång av MODEL UN. jag och amanda ska hålla i en debatt. väldigt oklart vad vi ska göra. blir lite spännande..
på lördag kommer mami och papi. längtar så mycket! ska bli skönt att få ta semester och bara sola och kolla på vilda djur.

ha en fin söndag! idag är det 24 grader, kommer nog bli varmare!

en gammal bild på mig och odd!

snygg karl




_fredrika

Luggen


madde måste rätta till den. den är för tunn och för rak. i och för sig kommer jag bara ha mitt hår uppsat, för då syns den inte!

SOS

Jag har klippt lugg!Q!! eller ebba har klippt lugg på mig, jag har panik, jag VILL ha tillbaka mitt hår!
katti och jag fick ryck igår, nu ser vi ut som tvillingar, hon ser ut som hillary duff och jag ser ut som robboten EVA som skriker "Wall-e, Waaaaaall-E"
ingen bra dag.

här är mitt hem. förlåt grev turegatan.


jag lever som sagt i afrika. nairobi. här får man inte svensk mat, detta kan resultera i att man blir lite "orolig i magen". antingen behöver man besöka toaletten femtioelva gånger om dagen eller så blir man allmänt jätte gasig. det är roligt. det har blivit en vana för oss svenne kenyaner.
om 10 dagar kommer greven och grevinnan och föräldrarna mörse och mörner. det ska bli kul, va inte alltför oroliga. kenya är säkrare än vad många andra tror.

vill berätta en rolig sak, av alla dessa roliga saker som händer på detta internat. en kväll när katti hade haft det roligt i sitt rum kommer ebba och berättar det för mig då säger jag i sömnen "katti har kammat hem det fint.. jätte fint" och det stämde jävligt bra.

en annan sak, ja lekte höjdhopp efter en utekväll här. i buskarna. jag skulle hoppa över dom och se om jag kunde göra kullerbytta över den. hur jag än försökte slutade det bara med att det sade stopp när jag kommit halvvägs. jag försökte flera gånger för jag ville visa att jag kunde. detta resulterade i att jag fick blodiga rivsår över hela benen. man måste väl iallafall få försöka visa sina skills.

när jag var på väg till matsalen idag, träffade jag på en skrivbordsstol med hjul. jag satte mig på den och ville testa om internatet hade handikapps vänliga vägar. det hade dom icke. det tyckte jag var synd. tänk om en rullstolsbunden elev/lärare kom hit. hur skulle då han/hon kunna ta sig fram? vi måste visa hänsyn till alla!


nu ska jag läsa i min roliga stephan rössner bok. den är hur trevlig som helst. gammaldags -från 1800 typ.
cya dont wanna be ya. pusspuss

JDKD0e

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SDJJFSJDFJDFJFSÖFJSDSFJSFÖJSDFSDRFF, sorry JAG ÄR BARA SÅ JÄVLA IRRETERAD PÅ ALLT PLUGG OCH JAG KAN INTE SITTA BEKVÄMT NÅGON STANS I MITT LILLA ÄCKLIGA RUM, OCH MIN KROPP KLIAR DET FINNS INGEN VATTEN, INGEN VARMVATTEN IALLAFALL, JAG ÄR RÖD FÖR JAG HAR BRÄNT MIG ÄR RASTLÖS OCH ALLT ÄR BARA JOBBIGT,

tjolahopp

hej. jag vill berätta lite hur det är att bo på ett internat. jag förväntade mig inget annat att det skulle vara hur trevligt och mysigt som helst -men samtidigt krävande också.
även hur man är, sig själv eller inte sig själv måste man alltid anpassa sig. det går inte att tycka eller tänka vad som helst, utan man måste alltid ta hänsyn till alla människor som finns runt omkring än. jag har alltid varit den tjejen som visar vad jag tycker, blir jag irreterad på något så blir jag det, så enkelt är det. jag är inte van med att bo med 52 st andra. att ständigt veta att så fort man säger något vet alla det dagen efter. så fort något händer eller så fort man gjort något misstag verkar folk på något sätt tycka att det är lite spännande. folk lägger sin näsa i blöt för mycket och jag är trött på det. man kan inte ha något för sig själv. allt som händer, stort eller litet, slutar alltid med att folk tycker att det är roligt på någon annans bekostnad samtidigt som personen i fråga blir ledsen.

jag vill bara säga att folk kan göra misstag men bara för det behöver man inte lägga sig i på ett negativt sätt. man ska inte behöva försvara sig om man inte vill det.
jag älskar det här internatet, men ibland är det svårt. jag längtar så mycket tills mina föräldrar kommer ner om 10 dagar. ska bli så jävla skönt.  


A man's gotta do, what a man's gotta do.

sorry för dålig uppdatering. brukar ju skriva här ganska ofta men det har varit en trött helg och en trött måndag.
nu är jag på fötter igen. min röst har blivit bättre, hoppas den inte kommer tillbaka.
idag har jag varit i skolan, sen solat och samtidigt pluggat i 1,15 timme. nu ska jag läsa klart om sovjet. har muntligt prov imorgon med ebba. jätte roligt med historia. kl 5 ska jag gymma med rebecka. man har hård press på sig när man tränar med henne, för hon är så duktig och vet precis hur man ska göra!

glasfabriken





mount kenya





puss på er.






ny pojkvän

goddag!
nu har jag städat mitt rum. idag har vi varit på glasbruket, in the middle of nowere. snart är det mat, sen ska jag dusha och sätta på mig kläder till utekvällen. blir glad på madde om jag får låna hennes skinnbyxor. lär sitta fint.
hur mår ni?
det är varmt här, svettigt, tråkigt att det har blivit kallare i och för sig. i onsdags var det 30 grader, nu är det bara 21. men vi får hoppas på bättre väder till sportlovet, pappi lär nog kolla upp det där, du kan väl meddela mig?
under resan till glasbruket fick vi se hundar som åt på döda kor, åka bredvid en bro som rasade -där var det vatten, köra långsamt pga pappa dromedar och hans två baby dromedarer. jag har en valentins date, om katti dumpar mig, han heter mr. small och är en 1 årig dromedar, vars pappa heter mr. big, som är kattis älskare. mr. big va högre än en fullvuxen elefant. tyckte han såg farlig ut. känns bra att mr. small är liten och oskyldig.


min dromedar hane mr. small och jag


paddan, katti och granny (uppfanns med tanke på hur min röst låter) vi tyckte att det här va kul. det fanns även tusker skärp, tusker fäst väst, tusker skor, tusker armband samt örhängen.. undrade skarpt om tusker gubben hade tusker kalsonger också?

ha en fin lördagskväll älskade människor!

friday is the night

hej och god kväll! nu har vi varit på junction och umgåtts. hur mår ni?
ikväll ska vi ut.. första utgången med rebecka sen i novermber! hoppas det blir roligt och att det är mycket folk. känner att jag är värd det nu efter 1 veckas skola.
imorgon kl 11.00 ska vi till ett glasbruk, det sägs vara jätte fint och att man kan köpa fina saker där.

hinner inte skriva mer nu. ska bestämma vad jag ska ha på mig, tar ungefär 4 timmar.. haha.. hoppas ni får en fin kväll!!

pusspuss


"fekke nation rules the nation 2009" utanför poolhuset (där jag bor)

budget 100 kr

hej, kom precis hem från toy market.
idag har jag köpt. ett svart tröj linne med urringad rygg,en brun mjukis dress, en svart klänning med dragkedja, ett svar kort linne, två par stickade tjocktröjor (ljusbrun och ljusblå), en lång svart stickad kofta, en grå t shirt från topman (prislappen är kvar) en blå vit randig t shirt, greys anatomy season 3, nagellack, kajal (ny, ni behöver inte oroa er), örhängen en guldig och en silvrig ring, jag och katten har förlovat oss. kändes lämpligt eftersom det är alla ♥ dag

allt detta gick på 85 kronor.. när jag tänker på det tycker jag att det är mycket pengar. nairobi har hjärntvättat mig.

nu ska jag skriva klart religions uppgiften. kl 00 ska den va inne. vi hörs!


den här lilla parveln gick på så mycket som 50 öre.

i en annan del av mitt rum

hej kossor. jag vet inte vad det är med mig men jag har ingen koncentration i mig längre. jag tänker att det ska bli roligt att skriva uppgifter men sen går det åt helvete. kan inte sitta bekvämt någonstans, de är alltid något annat som kommer emellan. jag vet att jag MÅSTE plugga nu. och jag ska det, men har ni några tips? allt mitt plugg gotter är slut och jag glömde köpa idag. känner att jag måste göra mig en stor kopp kaffe i min nya kaffe kopp. ha.
nej men seriöst.. jag kommer ingen vart! det är svårt att plugga på ett internat. mycket enklare hemma när man kan fråga sina föräldrar också.


religion a uppgift- sveriges ansvar inför kenya
religion a uppgift- ska skriva en liten sammanfattning om två sidor i religions boken
något annat viktigt, projektarbete. blev sjukt irreterad idag när vi fick en uppgift i Hi A. en uppsats som ska vara 5 sidor. typ samma tid när PA ska lämnas in. samma lärare. roligt. jätte snällt.
ska börja skriva nu..så hejdå.. snart är det helg. snart kommer mina älskade föräldrar. längtar så mycket tills dom kommer, vill verkligen visa upp kenya och hur jag har det här! ♥
ser ut som 14 på den här bilden. back in the dayzzz.


Mr. P(enis) + 35 grader = sant

shoppat lite idag. skulle egentligen bara bli en lunch på java. sen till toy kl 4. men katti och hela gänget ska på konferans om mombasa resan på sportlovet, så det blev inget med det.. :(
två klänningar, ett par skor och en kopp. ja en kopp! vi måste köpa egna koppar nu för dom tog bort de allmäna koparna för att vi inte kunde sköta oss med dom. mattanterna hittade bland annat kondomer i dom etc.. hmm alla har misstankar om vem det är. nu fick ni lite gossip. köpte allt på mr. price och de gick på 3025 ksh alltså 325 kronor.
ska se om poolen är ledig, tänkte simma, imorgon blir det gymmet på håltimmen! pusspuss




30 grader

ville bara informera er om att det är 30 grader här nu, och varmare kommer det att bli..
skönt för mamma och pappa iallafall. även om dom kommer tycka att det är för varmt.
nu är det mat snart, ja är lite friskare nu, har simmat 40 längder.
vi hörs ikväll.
love ya.


andra dagen


hejhej!
jag är fortfarande sjuk efter mount kenya. men här kommer en bild på mig, på en stor grotta, de va jobbigt att gå upp. detta är INTE toppen, toppen va ungefär 100 ggr högre!
nu ska jag skriva klart en skoluppgift, sen ska jag försöka simma för att få igång min kropp igen..
puss på er.

Mt Kenya 26-31 Januari

ojojoj.. jag vet inte vart jag ska börja.
funderar på att skriva i olika delar.jag är fortfarande dålig efter den här enorma upplevelsen. Blandning av huvudverk efter höjden, halsont och någon form av jetlaged. har inte fått så mycket sömn under dessa 4 dagar. så om ni ursäktar mig kommer jag inte skriva idag, utan det får bli imorgon. här får ni iallafall se några av mina 200 bilder som jag tog.

godnatt!

                                             Äntligen är vi uppe!

Soluppgång och moln



jag,tuva,agnes,jenny,unn,kicki,anja på väg hem. hade vandrat från kl 1 på natten till klockan 9 på morgonen, paus i en halvtimme, sen började den 6 timmar långa vandringen mot skolbussarna och hotellet!

Toppen som vi besteg, längst till vänster. Bild lånad av Hanna Crowén






RSS 2.0