Borta bra men hemma inte bäst

Det är både med glädje och sorg jag skriver i bloggen i sverige på länge.
Nu har jag bott in mig lite här. Vant mig med att inte ha 50 andra vänner vid min sida. Att inte äta frukost, lunch, middag med de människor jag bodde med på internatet. Nu är jag själv på egna ben, kan man säga.
För 11 dagar sedan tog min kenya saga slut. Året har gått för fort, livet går för fort. Denna resa var endast ett ögonblick i mitt liv och jag hoppas och tror att jag kommer få uppleva nästintill lika underbara saker i framtiden.
Tack för detta år!
Idag ska jag hämta Jenny på T-centralen 15.50, sen ska vi springa till båten som går 16.30. Det blir körigt, men vi är snabba.
Ha en fin midsommar. Midsommaren på Svartlöga kommer att vara hysterisk och stressig. Men jag längtar ändå, för man måste ju se lite positivt i det som tycks vara negativt. Det kommer bli underbart.
puss och kram kära bloggläsare (om jag har några kvar..) Knappast! Vem vill läsa en blogg från Sverige?

STUDENTEN

Har varit en fantastiskt dag hittintills. Tack för blommorna mamma och pappa. Tack alla för alla fina presenter, groggar och blommor.
Champagnefrukost med goda ostar på savannen, fina tal, fina betyg, fina människor, allt har varit så fint. gråtit massa, skrattat massa.

Nu ska jag ta en power napp. Kl halv 5 är det mot Lord Errol för middag och utgång. Jag älskar er, jag tackar alla för detta år, för den extremt fina platsen jag bott på, den enorma möjligheten jag har fått ta del av, min underbara utveckling som person, min bästa flickvän som är värd allt.

Vi hörs.




(den stora buketten är från jenny, och den bredvid från mina kära föräldrar, resten från andra vackra människor.)
tack och återigen tack. nu ska det firas!

3dagar fan

Okej. Jag skrev världens längsta inlägg. sen "google chrome crashed" bra skit. jävligt bra flyt. den här dagen går inte jag med vinden iallafall. nyckeln är borta. boardingen är inte här. kommer varken åt mina pengar, kort, kläder eller något annat. får utbrott.
i söndags var jag och min fru ute och åt på osteria. jävligt gott, krediten fick jobba hårt då kan jag tala om för er. igår var det BBQ på skolan. annordnat av några elever. väldigt gott..grillspett, majs, marshmellows, kycklingspett, goda köttabitar. imorgon har johannes och torbjörn fekke nation i torbjörns lägenheten. det blir galet. haha. blir sista impala rundan innan det. idag är det sista toi market rundan för inköp av converse och 5 kronors kläder. om jag hittar min nyckel dvs.
jag vill inte hem. jag vill inte. men om 3dagar är det fan jag som tar studenten med mina 4 andra kompisar. men nu fan är det min tur alltså! jag hoppas att vi ses på vickan på måndag. 
ses i sverige om 5 dagar. om 5 dagar är mitt afrikat äventyr slut. för gott.

sista


alla hjärtans dag



SÖNDAG. ingen ångest söndag. bara jag är äcklig söndag. igår var nästan alla ute tillsammans. hade avskedsmiddag för tre stycken killar som åkte hem imorse. efter det drog vi till gallileo, en ny klubb som har öppnats i westlands. skit kul. vi funderar på om vi ska vara där efter studentmiddagen.

jag ser iallafall för taskig ut just nu. försökte göra mig fräsh med en dush men icke. jag förstår mig inte på min hy. den enda gången jag har haft finnar det här året är när jag skulle hem i julas och nu när jag ska hem om en vecka. depressing. då antecknar ni det då?

jag hoppas allt är bra med er. de blandade känslorna kommer krypandes nu när alla åker hem en efter en. snart är det min tur. känns skönt att jag har carl som kan ta hand om mig på flygresan. jag sa till honom att han måste stå ut med mig, för jag kommer gråta hela resan hem. nu när den sista veckan snart börjar kommer allt vara sista gången, sista trippen till toy, sista frukosten, sista lektionen, sista tuskern, sista utekvällen, sista orden, sista kramarna, sista skratten etc. här i kenya.
för eran egen skull hoppas jag att ni tar hänsyn till det när jag kommer hem. jag kommer nog vara väldigt arg och ledsen pga. den enorma separationsångesten jag kommer ha. (men inga offence mot er, familjen)
nu ska jag kolla på sex and the city. ta tag i mitt liv och försöka med datakunskapen. piss off med den.

Aight brother

Har för det mesta varit lycklig idag. Skrattat. Har tillbringat den för det mesta med min kära Jenny.
Imorse åkte Ebba och Anna hem, förstod inte riktigt det och nu känns det bara konstigt. Rummen är inte deras längre. Det känns som om vi kom hit igår, till kenya alltså.

Jag är stressad (som vanligt) men jag kommer klara mitt plugg (som vanligt).
Nu är det fan inte långt kvar. 9 dagar kvar. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag lovar er en års summrering av hur mitt äventyr, mina månader, dagar i kenya har varit.
Betalde även studentmiddagen idag. Okej..det var läskigt. Jaha, tänkte jag. Är det nu det tar slut? Jag har gått i skolan i 13 år nu. Dessa år har varit fyllda av skratt och grått, jag har velat ge upp många gånger, men jag har alltid lyckats ta mig ur de förjävligaste tiderna.

Trots mycket plugg och andra problem vid sidan av vill jag att alla ska veta att jag aldrig varit lyckligare än vad jag är idag. Kenya har utan tvekan varit det bästa beslutet jag någonsin tagit. 
phille boy och jag i slutet av augusti. ett år går väldigt snabbt.


hjälplös i kenya

Jag har blivit sämst på att uppdatera. Jag vet, och det ursäktar jag mig för. Hur mår ni alla glada?
Själv vaknar man upp för tredje gången med en fet ångest klump i magen. Plugg. Känslorna av att snart åka hem och mycket mer.. Man hinner knappt få tid till en dusch längre.
Igår var det fångarna på svenska skolan, simone och rebecka annordnade det. två lag - björnarna mot lejonen. jag, jenny och anna m.fl var i lag björnarna. vi vann såklart. jag älskar att vi trodde att vi var med i wildkids, det är vår högsta dröm. varje lördag de senaste veckorna har vi suttit bänkade framför det programmet. wiho.
Jag har två saker att göra till fredag. Ingen kan hjälpa mig, jag är hjälplös rent ut sagt. Finns inte en chans att jag kommer att klara den här jävla datakunskapen. Jag vet inte ens hur jag ska kunna få IG i den.
Tar föresten studenten om 10 dagar.
fin fina vänner - RFK (röda fattiga korridoren)

RSS 2.0