Sjögull

Sitter på båten till Svartlöga. Ätit för många mackor med philadellphia och proscuitto. Druckt kaffe och juice. Läst i tidning, kollat in alla grabbar som klivit av och på. Jag och min syster är påväg ut, vi ska vara på äventyr ensamma sen kommer resten av tjocka släkten imoron. Idag blir det sol och bajskaffe en masse. Internt. Väldigt. Köpt femtioelva cigg paket. Förra året tog alla slut jag rökte fimpar som dom gör i big brother. Igår var jag med Andreas och såg fotboll på Berns. Kul med fotboll.. Stackars Sverige. Drack öl och hade en fin stund. Nu ska jag fortsätta lyssna på min vän Håkan och drömma mig bort. Puss.

Koltrast

Imorgon. Svartlöga. Midsommar. Vänner. Kusiner. Familj. Mat. Öl. Midsommarstång. Midsommarkrans och allt sådant. Ska bli så himla härligt. Idag har vi inhandlat allt som ska med vår kos. Min lilla fina är också där. Nu ska jag ut på stan för att ta en cola med en vän. Hoppas ni får en härlig sommar, vet inte när jag skriver nästa gång. Ska nänligen tillbringa sommaren på olika platser så tid för stan och blogg vet jag inte om det kommer finnas.
Puss!


Västra frölunda

Lyssnar på Björn Afzelius, snyter förbryllt min näsa i mängder av papperstussar, dricker kaffe och försöker lära mig något inför tentan imorgon. Helgen har både varit innehållsrik och innehållslös. Jag har mest tagit det lungt, vilat upp mig inför midsommardagen och dagarna där emellan. Igår träffade jag en väldigt orginell person, en poet vad han än säger, han är från götet och sjunger, inga namn nämnda. På onsdag åker jag till Svartlöga och jag kan inte ens beskriva hur underbart det känns. Dricka mängder av kaffe, plocka blommor till midsommarkransen, prata med farmor, leka med theodor, umgås med mina systrar och kusiner, åka båt, segla och bada.


Välkommen in

Man står i ett rum med massor av människor, man lyssnar, pratar och byter ord med andra, nya folk kommer och man hälsar och är glad, hundra folk passerar en när man går på gatan, folk flyger förbi, och när man är ute med någon och dricker öl, när man står bredvid varandra, tar en klunk av ölen och personen står bredvid en, allt man ser är personen som man änskar vore där, hur mycket du än vet att det inte är han så kan du inte sluta inbilla dig att det är han som står där, alla former, drag och kroppsrörelser påminner om hans, allt du önskar är att det är han som står där och inte någon annan, för en gångs skull är det skönt att vara sönder pga av en annan person, känslan av att det är en annan som får en att känna såhär, känner att jag lever igen, att jag kan föda nya känslor för andra, dom är inte döda, dom frodas, men går sönder en än gång, jag är manipulerad, utmattad och bara helt plötsligt svag, känner mig lindad runt ett lillfinger, kan inte skilja på om det är känslor eller om jag bara tappat balansen, jag känner mig svag på nytt, det spritter i kroppen, jag tappar andan och jag kan inte sluta tänka på honom.


TUSEN NATT

The Tallest Man On Earth var underbar. Hela han är underbar! Inget mer att säga om den saken.
I Lördags hade Madde och Julia skiva "night of dadlar" Jag var blå. Alla trodde jag vara avatar. Jag var anden i lampan. Helt blå överallt. Jag gjorde en fin bok till madde med massor av bilder från 2007 till 2012. Perioderna då vi satt på espressohouse i flera timmar, kördes runt till Lidingö, målade oss som indianer, bilder från kenya, och bilder från året här i Stockholm. Mycket fint. Min vecka består av trevligheter som opponering och en tenta. Sen är jag free.
Undrar när det ska sluta regna.



RSS 2.0