30-05-2011 Jenny tar studenten



Nu sitter jag i Jennys rum och pysslar för mig själv. Jenny åkte redan kl 06.30 för Champagnefrukost. Jag och hennes familj förbereder lite åt damen Jenny. Hoppas verkligen hon får en underbar dag! Lika underbar som min student. Känns som om det var igår. Jag är främst väldigt lycklig över att jag får vara med på Jennys student. Hon var ju med på min nere i Kenya! Grattis till studenten fina du! Är otroligt stolt över dig och det förmodar jag att du är också!
Puss och kram allihopa, ha en bra dag! Det ska jag ha! Utspring kl 12.20, mottagning och studentfest ikväll! puss!

Sitter och väntar på Örebro tågstation

Nu sitter jag och väntar på tåget till Göteborg..suttit här sen 11.10 tentan gick bra. tåget går 13.10. ha en bra helg!det är ni värda, puss!

Sista dagen i Örebro!


Webcam bild jag tog på mig nyss!
Godnatt Örebro, Brickebacken, Universitetet! Imorgon flyttar jag. Först blir det en tur till Göteborg för att fira Jennys student i helgen, Sen åker jag hem till min SÄNG, TV, familj, vänner och durudududududu.durudududu.rudu- Stockholm!

örebro kan dra!

örebro är så ute. och nu vill jag bara härifrån. sitter i ett tomt rum för snart kommer hyresvärden och ska kolla om jag har det fint i rummet. sen lämnar jag nycklar och imorgon drar jag härifrån efter en mycket trevlig tenta.eller? i helgen tar min tjej studenten, på måndag, kommer bli BRA SKIT. på onsdag måste jag tillbaks till örebro (igen..) för att göra en redovisning och skrapa ihop de sista 7 hp!
ha det så bra allihopa!

mars-april







fini


Last visit in Örebro...


RSS 2.0