let's go


Jennys 18:s b-day

Nakuru

FAANTASTISKT

sorry för dålig uppdatering.
det har hänt en hel del här i mitt sköna africa. det känns jobbigt att jag helt automatiskt räknar ner dagarna. nu är det 45 dagar kvar i kenya.
hur mår ni?
jag mår fina fisken! aldrig varit gladare över mig själv. jiha.
dock har jag en hel del plugg som återstår. inte lika glad över det. men jag kämpar på. idag är det bara 24 grader. det är kallt här. känner en stor press på mig själv också att sola så att jag är brun när jag kommer hem. man kan ju inte komma hem blek från detta land. big NO NO.
ha en bra onsdag. imorgon ska vi till hogwards kopia skolan och dansa! (valborg)
w

ibland


jag saknar er. ha en bra fredag.
puss frikki

update nakuru

idag har jag svenska prov. någon har gått in i mitt rum och tagit min internet sladd. sava? imorgon är det fredag. och jag längtar så mycket. kan inte säga varför.
på lördag åker vi till nakuru det ska bli mysigt. jag åker inte dit för att se djuren utan för att det är som en "sista" resa med alla nära och kära. dock är nakuru känt för sina många flamingos.
hoppas att ni mår bra idag. tiden går så fort här. det är nästan ett skämt. den här veckan har gått så fort. det går fort när man har roligt (syftar på allt plugg) haha. 51 dagar kvar nu. jiha. ridin' the cowboy!
pusspuss på er!

Tisdag 20-04-2010

mår sjukt dåligt idag. vet att det beror på min stress men jag kan knappt stå upp för att jag är så trött efter allt plugg. jag har bara hunnit med 6 uppgifter i data kunskapen av 12. det får räcka. det är halva och mer kan de inte begära av mig.
hur mår ni idag? när skolan är slut,dock är jag sjukanmäld, ska jag simma och försöka bli piggare.
tänkte bara flika in med ett par skor som jag gillar väldigt mycket.
sam edelman

tack

ingenting är lätt. inte om man ungefär om 55 dagar ska lämna alla fina människor man träffat här i kenya. jag tänker speciellt på en person. och hon vet vem hon är. det kommer bli hemskt och många tårar kommer att fällas. men jag vet att det kommer att vara mina vänner för livet. Jag vet också att man alltid kommer att kunna gå tillbaka till varandra som riktiga vänner, även om man inte kommer att kunna träffas lika mycket som här.

jag hart lär mig så mycket under det här året. ingen kommer nog att förstå hur mycket jag har utvecklats här. jag är så glad och tacksam över att jag fick chansen att vara här i kenya. och det tacket riktar jag till mina föräldrar. jag har förändrats så mycket under detta år, åt det positiva hållet. men jag anser inte att jag blivit en "annan person"
det finns så mycket som jag skulle vilja berätta om allt och så mycket som ligger bakom. men det är svårt.
det ska bli skönt att komma hem. men som ni alla redan vet är jag inte så fancy i stockholm och människorna där. jag har insett att jag har levt instängd i min bubbla och inte vågat vara mig själv, istället har jag gått och varit rädd för vad folk hela tiden ska tycka om mig. vilket jag nu bara kan skratta åt. de närmsta jag har här, och ännu en gång, speciellt en person här, jenny, har fått mig att inse detta. och ni förstår inte hur mycket jag uppskattar det och hur mycket jag ser upp till henne. det känns som om jag för en gångs skull har träffat någon som förstår mig men framförallt ser mig. även om folk säger att vi är olika på alla sätt så vet jag att vi har en hel del annat gemensamt.
alla ni som känner jenny vet nog vad jag talar om. du är nog den starkaste personen jag någonsin träffat, och när jag säger det är jag ärlig. jag tvivlar på att det finns någon som du och jag är glad att jag fått dela detta år med dig eftersom det hade sett helt annorlundare ut om du inte var här.
i love you all,
fred

fina människor

jag, agnes och lite carl
jag och jenny

GRATTIS JENNY

Idag fyller en person som står väldigt nära mitt hjärta 18 år. Dagen har varit jätte mysig, med god frukost och lite coality time med allihopa.
Ikväll ska vi äta middag och kolla på en blues konsert, kanske utgång om vi orkar.
Jag ville iallafall bara säga grattis (en en gång) till min fina jenny från GBG.


58 dagar kvar av det bästa året i mitt liv.

Ja, sorgligt men sant. Vad kan man göra?
Nu håller jag på att skriva en uppsats som jag måste få VG på, eftersom det är en VG uppsats går det ju inte att få G? Förstår inte ett skit om det, och det blir bara blä av allt för att jag måste skriva den nu. Klar ikväll.

Imorgon är det en speciell dag.......... :)

ha det fint. puss

PADDA+FISK



cya folks.

PA INLÄMNAT

Så nu är det klart. Projektarbetet alltså. Lämnade in det nu till torbjörn och nu ska han rätta det. Känns skönt. Men nu ska jag börja brain storma och skriva min psykologi uppsats, (tills imorgon) är dock väldigt glad eftersom jag hittade DATAKUNSKAP skivan och kan nu fortsätta med uppgifterna som jag gjort!
Jag är så hyper och i stress just nu, hela min kropp darrar, vilken jävla skit period alltså. Såg till och med, och jag skämtar inte när jag säger det, ett spöke igår. Jag satt vid min dator och sen såg jag något som gick i utanför min dörr, jag hörde ju inga steg eller någonting, det va någon röd svart gestalt av något slag, sen när jag tittade tillbaka efter en halv sekund så var det borta. tro det eller ej, men så var det, kan ju också vara för att jag är så inihelvetes trött fast på en pigg nivå.

ha en fin torsdag! pusspuss


tell me why

godmorgon! det blev en sen natt för mig. och jag har ätit ihjäl mig pga av allt plugg. nu mår jag dåligt. hann inte riktigt klart med mitt PA men jag har en stor håltimme idag som jag ska utnyttja till fullo.
jag hoppas att ni mår bra i sverige och i värmen! det är ju inte så stor värmeskillnad här i kenya och i sverige nu. men om man jämför med hur de va i mombasa..oh! närmare 40 grader. det kändes skönt. 

puss och kram på er, ha en fin dag!


en av de första dagarna här i kenya, om man ändå kunde spola tillbaks tiden..


hastigt

jävlar vilken dag. känner mig sjukt effektiv. efter att jag diskuterat om den katolska kyrkan osv helt själv med religion läraren gick jag direkt på möte med pia och fick se mina omdömen, som ska skickas till er föräldrar snart, jag är nöjd. sen bestämde vi en tid på fredag för att planera allt mitt plugg, efter det sprang jag hastigt till mitt rum och hämtade min dator och hade möte med torbjörn ang. projektarbetet, vilket också gick bra.
nu har jag precis kommit hem från junction, en annorlunda tripp med, som vanligt mycket skratt och oklarheter med callyboy.
nu ska jag börja på min psykologi uppsats, vilket jag måste eftersom den ska lämnas in på fredag. krukset här är att jag måste också lämna in PA på fredag. åh gudars skymning. har också kommit på en av de presenter jag ska ge till jen i b-day present. när det gäller mig o presenter så kan det bli lite töntigt, men jag tycker att det är lite gulligt att va töntig! 

puss på er älskade människor där ute!

jag på forty's in diani!

miss my crib.

Äter svenskt godis. ätit upp mina cheez balls. tröstäter. höhö.
längtar fruktansvärt mycket hem nu. verkligen. ville bara att ni skulle veta det där hemma!

vi kanske ses det finns en chans

ingen bra dag. inte för att jag hade förväntat mig det heller på grund av allt plugg. och för att svara på din fråga mamma angående alla uppgifter så är det såhär att jag har inte tidigare hunnit ta tag i de uppgifter jag nu är stressad över. men det löser sig, det gör det alllltid, det kommer ordna saaaaj.

nu ska jag läsa klart min religionstext om katolska kyrkan. faktiskt intressant. typ.
roligt att mina horoskop alltid stämmer:
Hälsa
Eftersom du har mycket att göra kan du känna dig stressad och det är inte bra. Du behöver ta det lugnt och strukturera upp dina dagar.


jag är trött i trappan i vårt hus i mombasa.

allt och ingenting



Hemskaste perioden på hela året. Nu känner jag att det är dags att klaga lite, och det kommer jag att göra, för det är min blogg och jag vill kunna läsa det här sen när jag gått ut skolan och se hur förjävligt det var.
Jag vet inte vart jag ska börja. Tror nästan att jag har en manodepression igen. Jag är jätte hungrig-men kan inte äta något, jag är irreterad på allt som rör sig -även fast jag älskar väldigt många här.
Jag vet vad orsaken är, stress. Jag är stressad över allt plugg, fick nästan en stress attack idag igen och höll på att svimma och behövde nästan spy. Jag har så mycket så det finns inte. Innan den 25 maj har jag följande: projektarbetet, psykologiuppsats, datakunskapkursen ska va klar (detta är inom en vecka), religion redovisning, u landskunskaps uppsats som ska vara på 11 sidor, historiauppsats som ska vara på 6 sidor, naturkunskaps uppsats, och sen är jag jävligt besviken på mig, det är nog därför jag har en dålig dag för jag fick IG på mitt svenska prov, varför? för jag har dysse och kan inte förstå sammanhanget i en text, jag gjorde ganska mycket rätt, men jag fick underkänt för att jag hade skrivit ut fel buskap i den där jäkla texten. i mitt horoskop stod det att det kommer komma en förändring senare i veckan, tror det betyder att jag kommer ha varit väldigt duktig med plugget.
nu har jag låst in mig i mitt rum och skrivit en lapp "STÖR EJ, JAG PLUGGAR" sjukt seriös tjej.
en annan anledning till varför jag är som jag är just denna vecka är för att jag åker hem om exakt 2 månader imorgon. jag vill inte fast jag vill ändå. jag vill inte lämna alla sköna och fina människor här. jag vill inte lämna afrika. jag vill inte lämna friheten jag har här och all självständighet jag har. jag vill inte åka hem och känna massa press att jag måste ta tag i mitt liv. fast det hjälpte lite idag när jag sökte in till en högskola i malmö. och för att vara lite dubbelmoralisk vill jag inte flytta från stockholm på ett tag, för nu har jag varit borta i ett år och nu vill jag tillbaks dit jag alltid varit i hela mitt liv. kanske om ett år eller så. och ta ett sabbats år men i och för sig har kenya för mig varit lite av ett sånt år. åhh jag är så sjukt tacksam över att jag åkte hit. för jag har förändrats väldigt mycket kan jag tala om för er, på ett bra sätt och på ett sätt som jag faktiskt för en gångs skull trivs med. "jag har hittat hem"

puss nu ska jag plugga. oj vilket långt inlägg det blev. kände att jag behövde ta igen lite eftersom jag inte skrivit på en vecka.


twist so fine in mombasa





teenage crime

Under packningen såg jag att jag glömt mina favvo byxor (svarta med läderrumpa) i mombasa. och det är så jävla irreterande för jag var helt säker på att jag packade ner dem, det som också är irreterande är att en fule fan fick låna mina rayban igår och sen kom han tillbaka och hade dom inte på sig, då sa han att en kille hade tagit dom ifrån honom. hur jävla dum får man vara? åhhhhhhhhh.plus att min kamera pajade första dagen i mombasa. lyckat.
det är tomt på internatet. väldigt tomt. alla är på diverse resor runt om i afrika. men snart kommer jenny hem faktiskt! pusssssss


jag och carl (i huset i mombasa)- mitt hår är i vägen, men vi har faktiskt nästan samma cutt frissa, förutom att han är mohikan.


borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma igen från Mombasa. Packat upp mina väskor, kläderna luktar så himla gott. Orkar egentligen inte ta tag i packningen nu men de måste jag göra, för jag måste städa mitt rum för det ser för taskigt ut!
puss på er nära och kära!

MOMBAZZA 2-9/4

Hej då Nairobi! Nu drar vi (gärngänget) till Mombasa. Där ska jag få sova och sola. Nike!
pusspuss ses om en vecka. (tar inte datorn med mig, ty, Kenya är ett osäkert land)
NI KAN NÅ MIG PÅ MIN MOBIL FÖRÄLDRAR.♥

PROV

Nej jag känner mig inte alls förberedd även om jag borde vara det. Det är flera hundra tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Har inte hunnit prioritera något förutom projektarbetet. fan vad jag känner mig dålig nu, vet inte vad jag ska göra med svenska c provet. det är så himla krångligt alltihopa.

nu är min budget klar till mombasa iallafall,det ska nog bli bra. vi får helt enkelt ta taxi för det gick inga bussar på morgonen som inte var fulla och vi får inte åka nattbuss. nu är jag väldigt stressad och håller på att svimma hela tiden.
puss på er, love you, önska mig lycka till.

RSS 2.0