20 år.



Hemskt mycket hej. Imorgon har jag tenta i Estetisk Psykologi, närmare benämnt Kreativitet. Jag har studerat som ett as vilket gjort att jag varit helt slut. Förstår inte hur människor orkar gå upp kl 07 varje morgon. Gillar när de är mer icke rutin, och alla dagar ser olika ut, så ska det vara. Ska iallafall iväg och äta lunch med paddan och theo idag, sushi, nom nom. Jag är stammis där nu, tillsammans med katti.
Mitt liv är bra, jag lever ett idealiskt 20 årigt liv, jag har två jobb och går i skolan, jag går upp i tid även om jag varit ute dagen innan, jag håller tillgodo på min ekonomi, och gör aldrig av med mer än 500 när jag går ut, aldrig, jag älskar kläder men shoppar inte ihjäl mig, har en fin familj och min bästa vän är min syster, världens bästa 6 åring vid min barm, även en härlig hipster farmor, jag har klarat alla tentor, har en kärlek och världens bästa musiksmak.
Nu kanske jag utger mig för att allt skulle vara perfekt, men det är det inte.


This too shall past.

Nästa veckas måndag tror jag kommer väcka mycket känslor, jag kommer alltid älska dig och hoppas att du har det bra


Nu minns jag inte vad

Det slog mig just att det är närmare 2månader kvar till sommaren. Jag har 3 tentor kvar inklusive en B uppsats sen är jag färdig med Psykologi B också. I sommar är de mest arbete som står i min planering. Men även midsommarfirande på Svartlöga och söderut till Skåne. Som sagt, tänkte jag åka iväg med mina bästa och se världen. Det kommer nog inte bli en sådan där planerad resa, utan det är totally spontant.

Igår räknade jag ut att jag sovit 15 timmar på 3 dagar, för att vara lite ungefär. Inatt fick jag mig en normal sömn vilket resulterade i att jag faktiskt var pigg imorse. I veckan väntar enbart plugg som följs av en tenta på fredag. Fred.


avokado

Jag delar en avokado i två delar, lägger de fint bredvid varandra på en tallrik tillsammans med en halv tomat, sträcker mig efter saltet och strör försiktigt på, tar fram sambaloleken ur kylskåpet, tar en hel matsked och klickar över. Väl ätandes av dessa två samtidigt som jag läser en intressant artikel ur DN tittar jag ner på tallriken och kan inget annat än att le åt vad jag precis gjorde.

Dr Otker





Onsdag 21.03.2012. Dagen började som vilken annan morgonstund har guld i mund morgon gör. Väl påväg hem från skolan var det rökläcka på Stockholms södra som innebar att alla resenärer var tvugna att stiga av i Älvsjö och åka diverse ersättningsbussar hem. Jag och Emma valde Telefonplan, det verkade roligt. Efter mitt morgon äventyr tog jag mig ut i det fina vårvädret med Katti, drack kaffe på dramaten, åt gratis glas och lapade sol i två timmar. Inom sinnom tid kom Madde och delade sina historier med oss. Väl gåendes på gatan, som så många andra gånger, möttes jag av skrattanfall, både efter de andras kommentarer men väl även mina, om man får vara så självbelåten. Summan av kardemumman blev att Katti tog sin kos mot hem mot de norra breddgraderna, medan jag och Madde köpte ingridienser till pannkakor som skulle bjudas på det stora pannkakspartyt. Dock väl hemma hos Madde visade sig pannkakskalasets gäster vara just jag, Madde och Theo. Nutella avnjöts en masse. Väl vid pannkakskomat blev det en skumläsning igenom Sofis Mode, Instagram Photos, Dokument inifrån som ledde till det ena programmet till det andra. Klockan 23 begav jag mig hem ensam i natten, vid Nybroplan träffade jag på tjejer som nyligen lagt på sin "lätta" make up och killar som nyligen lagt 10 kg vax i håret. Skönt att gå hem tänkte jag. Nu ligger jag här i sängen, i ett mörkt rum som fylls med hundra olika känslor.
Kan efter detta lungt konstatera att jag både fick vidga mina vyer igår och ätit min första glass för iår.


En rapport från någons hjärta

Det finns så många vackra fraser jag kan säga som passar dig. Men som du vet är smöriga kärleks förklaringar inte min bästa sida. Jag måste citera en fantastisk musiker som beslagtagit ett otroligt fint citat:
"För du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel, och jag går bara ner mig, för du är det finaste jag vet"

image description


Shelley

Känslan av att kunna lyssna på håkan igen, att kunna gå ut och dricka öl utan att det som alla andra gånger slutar i tragedi av att man tänker på just den personen, känslan av att kunna gå helt ensam i mörker utan att vara olycklig, att inte behöva känna att man måste höra av sig, att förbryllt försöka få tillbaka personen, friheten av att man kan göra precis vad man vill, att kunna ge en kyss, att kunna se foton utan att det gör ont i hjärtat, att överleva ett besök på gamla platser där man varit, känslorna man får när man tänker tillbaka på tiden och kommer på sig själv att le istället för att gråta, men framförallt, känslan då man ser lyckliga par gå gatan fram och glädja sig åt deras kärlek.


Stoop


Jag och min fina katt

Igår var vi på woken. Fast för att vara PK benäms det "Wokehouse." Vi dansade hula hula till portugisk musik och drack öl tills stängning. Därefter gick vi i natten och skrattade och grät till koltrastarnas vilda sånger. Söndagen är fylld med ångest och nu längtar jag till frihet. Har slut på kreativitet for your information. Hej.


Man måste dö några gånger innan man kan leva..


SKÅNE 2011


Jag är inte så bra på det här med skrivandet. Gillar egentligen inte att skriva såhär öppet där folk kan läsa. Jag sitter och pluggar kognition samtidigt som jag läser om kreativitet. Jag har tenta på onsdag och en framtida studie att göra tills torsdag med fina gruppmedlemmar.
Jag tycker att människor förtjänar nomineringar för roller de spelar. Och nu är det nog.
Här kommer ett mycket fint citat som beslagtagits av ett brittiskt rockband.
"There's a sign on the wall but she wants to be sure
'Cause you know sometimes words have two meanings.
In a tree by the brook, there's a songbird who sings,
Sometimes all of our thoughts are misgiven"
Back to basic, puss.


NAIROBI 2010


Det var ju ett tag sen. Färg hade man också. Och än idag saknar jag det. Så många minnen och så många fina vänner som man fann där. En speciell vän som aldrig kommer lämna mitt hjärta. Människorna och glädjen. Dock vill jag vidga mina vyer ute i andra delar av världen, och det är planen efter en hård sommar av arbete.
Jag ska till skansen nu med hipstersyster och toto. Ha det.


Bara jag

image description
Jag har varit med hipster farmor tills nu. Druckit kaffe och rökt och pratat senaste popidolerna. Historier från förr i tiden. Nu tänkte jag göra bukt med kognitions tentan som jag har på onsdag. Imorgon väntar ett trevligt möte, på lördag en bättre födelsedagsfest och gay klubb, på söndag en ännu bättre båtmässa i Älvsjö.
Fred ut.


RSS 2.0