Jag kan få dig när du vill.

Alla bilder är lånade av min fina syster Marina. Alltid fina bilder. Midsommar 2012. Svartlöga. Kärlek. Amazing. 
 

Lyrik

Stan igen. Jobb  igår. Allsång igårikväll. Utgång. Fridays, Sturehof, F12, alldeles för jobbig efterfest. Studsmatta.  Svartlöga idag, igen. Shopping igår. Öl i förrgår. Hänga med Wallen. Wallander och systermys på kvälla. Sitter på golvet med min kaffe kopp och Kristian Mattsson. Skrivandes i en iPhone 3G, min mobil är i Ljungby någonstans. Kom tillbaka. Jag ska lägga nät med pappi och marina. Leka med theo. Prata med farmor i en timme och röka cigaretter. Krama min mamma. Umgås och vara med min kära familj. Jag är fräknig som bilden visar. Nästa vecka väntar ett till seglarläger. Slotterfest. Skåne. Way out west. Hösten kommer vara amazing. Inte för att min syster ska flytta men det ska hon. Österlen. Jag ska ta vara på allt, andas in varenda liten sekund av mitt liv. Jag måste gå nu. Puss kära.


Utkast: Juni 7, 2012

På min kropp sitter ett par knallrosa plyshbyxor och en alldeles för stor svart mjukiströja. Ett par alldeles för otvättade och utslitna strumpor, jag har stripigt hår och min motivation sjunger på sista refrängen. Jag har druckit alldeles för många kaffekoppar kombinerat med en flaska redbull. Har haft flera flow idag. Det kommer varje timme. Min hjärna kan flowa i en halvtimme, facebooka en kvart och så rullar det på. Det är ganska skönt att ha mycket att göra, jag blir galen av att inte göra något. Eller då går jag ut och blir tjock av all öl. Ungefär så är det, sen fyllekäk på det. Nä, summan av kardemumman där är att jag tackar mig själv för att ha de här sakerna framför mig, för då kanske jag förhoppningsvis håller några kilo till godo inför sommaren. Jag lyssnar på dålig musik och hoppas att mitt flow ska uppenbara sig. Nu vill jag inte skriva mer.



Stay.

Var ska jag börja? Mitt sommarlov harkvart underbart än så länge. Midsommar firades självklart på vår idyll Svartlöga. Min krans blev för eb gångs skull väldigt vacker! Jag ser inte min stavning d min mobil r helt sprätt på skärmen. Jag sitter nu hos Sundelin på andrasvidande av Svartlöga. Denna vecka pch förra jobbar jag på deras seglarläger. Mycket trevligt. Dock lite lång att ta sig hut eller ja, så minuter.iallsfall mifsommarhelgen var fylld avbalett, jordgubbar, dans, vänskap, som kärlek,fylla i natten, alldeles för sena dopp för vårt eget bästa. Sov ungefär 5 timmar från fredag till söndag. Sen fick jag bokstavligt talat hallucinationer. Otroligt äckligigt.På fredag är det hemgång. Eller jag vet inte. Har inget intressant att utföra i stan förutom jobb. Så får väl se. Nu ska jag umgås med alla seglargrabbar. Puss från lilla jag.

RSS 2.0